Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μακάμπι: Δεν το πίστευε ο Σφαιρόπουλος: "Ξανά στο τελευταίο σουτ... - Τουλάχιστον έχουμε και κέρδη από το ΣΕΦ"
Μπάσκετ
| 2020-10-16 23:29:00

Δεν το πίστευε ο Σφαιρόπουλος: "Ξανά στο τελευταίο σουτ... - Τουλάχιστον έχουμε και κέρδη από το ΣΕΦ"

Sportdog Team
Δεν το πίστευε ο Σφαιρόπουλος: "Ξανά στο τελευταίο σουτ... - Τουλάχιστον έχουμε και κέρδη από το ΣΕΦ"

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στάθηκε στα σημεία - κλειδιά, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δέκα πόντων μέσα στο παιχνίδι, αλλά σιγά - σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με την Μπάγερν. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Έχουμε και ένα κέρδος, μπήκαν στην ομάδα κάποιοι νέοι παίκτες, όπως ο Τζόουνς και ο Μπλέιζερ, που έδειξαν πως είναι αθλητές επιπέδου Euroleague. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ξανά στο τελευταιο λεπτό, αλλά από εδώ και πέρα θα προπονηθούμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε τέτοια ματς στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίσει, όπως και εμείς».

Για τα σημεία που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, σημείωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυό σημεία, στα επιθετικά ριμπάουντ του Μάρτιν και το ποσοστό στις βολές μας. Μέχρι την τρίτη περίοδο είχαμε 5/6, μετά είχαμε 5/13».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags