Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι απογειώνουν τον Βόβορα - ΜΠΑΜ από NBA στα γκαρντ - "Τελειώνει" Ουάιτ, έτοιμος αντικατάστασης!
Μπάσκετ
| 2020-10-17 14:15:00

Έτσι απογειώνουν τον Βόβορα - ΜΠΑΜ από NBA στα γκαρντ - "Τελειώνει" Ουάιτ, έτοιμος αντικαταστάτης!

του Pick n' Scroll
Έτσι απογειώνουν τον Βόβορα - ΜΠΑΜ από NBA στα γκαρντ - "Τελειώνει" Ουάιτ, έτοιμος αντικαταστάτης!

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής για τον επιπλέον λόγο ότι πριν από το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας οι προσδοκίες για την παρουσία του δεν ήταν μεγάλες. Είχαν προηγηθεί άσχημες εμφανίσεις σε φιλικά και σούπερ καπ και ο κόσμος της ομάδας μόνο αισιόδοξος δεν ήταν.

Στα πρώτα παιχνίδια, όμως, της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Βόβορας παρουσιάζει μία οργανωμένη ομάδα, που παλεύει μέχρι τέλους τα παιχνίδια. Την ίδια ώρα που το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι ίσως το μικρότερο στη διοργάνωση.

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι "πράσινοι" πάντα κοιτάζουν πως θα το πετύχουν αυτό. Με τη βασική τους μέριμνα να είναι η θέση του πλέι-μέικερ. Ο Κίφερ Σάικς δεν ήταν κακός στη Βαρκελώνη όσο έπαιξε. Τραυματίστηκε, όμως, γρήγορα και δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα.

Θα πάρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να πείσει σχετικά, άλλωστε μέχρι τέλος Οκτώβρη έχει συμβόλαιο. Αν δεν τα καταφέρει, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Είτε σε παίκτη που αγωνιζόταν στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ τύπου Τζος Γκρέι και Τζέιλεν Ανταμς, είτε όπως αναφέρει η φημολογία σε γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο.

Δεν αποκλείεται να γίνει κι άλλη αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ο Ααρον Ουάιτ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στη σεζόν. Όλοι ήξεραν στον Παναθηναϊκό ότι ο Ουάιτ δεν είναι ο παίκτης που ήταν στην Ζαλγκίρις. Γι' αυτό άλλωστε και πέρυσι δεν τον κράτησε η Αρμάνι.

Δεν περίμεναν, όμως, οι Παναθηναϊκοί και τόσο άσχημη εικόνα από τον λευκό πάουερ-φόργουορντ. Θα του δοθούν κάποιες ακόμη ευκαιρίες, αλλά αν δεν ανταποκριθεί, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν φύγει, πάντως, το πιο πιθανό θα είναι να καλυφθεί το κενό του εκ των έσω, αφού στη θέση "4" υπάρχει ο Μήτογλου, υπάρχει ο Μπέντιλ, ενώ εύκολα μπορεί να παίξει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κάτι άλλωστε που έγινε και στη Βαρκελώνη. Στο "4" μπορεί να βοηθήσει και ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος είναι η έκπληξη μέχρι στιγμής, πηγαίνοντας από το καλό στο καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παρέμβαση" Γιαννακόπουλου για ΠΑΟ - Κίνηση που… έφτιαξε τον κόσμο - Έστειλε μήνυμα! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags