Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτος Μπαρτζώκας - "Τελειώνει" top Έλληνες
| 2020-10-20 15:22:00

Απίστευτος Μπαρτζώκας! "Τελειώνει" δύο top Έλληνες από τον Ολυμπιακό - Απρόσμενη εξέλιξη...

του Pick n' Scroll
Απίστευτος Μπαρτζώκας! "Τελειώνει" δύο top Έλληνες από τον Ολυμπιακό - Απρόσμενη εξέλιξη...

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το αριστερό στην Ευρωλίγκα, χάνοντας δικό του παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, αλλά στη συνέχεια έδωσε απαντήσεις, πηγαίνοντας από το καλό στο καλύτερο. Αν μάλιστα κερδίσει στο παιχνίδι που έχει μπροστά του την Μπάγερν τότε θα είναι στον πλέον ιδανικό δρόμο για τον πρώτο του στόχο που είναι η είσοδος στην οκτάδα.

Σε όλη αυτή την πορεία υπάρχει ένας παίκτης που είναι πιθανό να φάει όλη τη χρονιά μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Πρόκειται για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, όταν ο Παναθηναϊκός τον είχε πάρει από το Αιγάλεω.

Η πορεία του Χαραλαμπόπουλου δεν ήταν η αναμενόμενη, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακό θέλησε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, αφού ο μικρός δεν τα είχε πάει καλά στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι οι Πειραιώτες τον είχαν δώσει δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας και ο Χαραλαμπόπουλος είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πριν τελειώσει η πανδημία ο Oλυμπιακός τον είχε πάρει πίσω και τον είχε βάλει σε κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με τον 23χρονο να μην είναι κακός. Φέτος ο Αιγαλεώτης έπαιξε στην πρεμιέρα με τη Ζαλγκίρις, αλλά από τότε αγνοείται. Και δεν θα είναι εύκολο πλέον να είναι καν στην 12άδα με τον Λιβιό να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άσχημα αν ο Ολυμπιακός έπαιζε και στην Α1. Δεν παίζει, όμως, και ο Χαραλαμπόπουλος μοιάζει πιθανό να περάσουν πολλά παιχνίδια, όπου δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που θα είναι καταστροφή για τον ίδιο και την μπασκετική του πορεία.

Αλλά και να παίξει σε 4-5 ματς, δεν γίνεται δουλειά, αφού σε μία τέτοια ηλικία ο παίκτης πρέπει να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και όχι να κοιτάζει από τον πάγκο και την εξέδρα. Ειδικά ένας παίκτης σαν τον Χαραλαμπόπουλο, που έχει προσόντα και έστω και αν έχει χάσει το τρένο για τα πολύ μεγάλα πράγματα, αν μη τι άλλο μπορεί εύκολα να σταθεί σε καλό επίπεδο.

Το πρόβλημα το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό ο συνομήλικος του Χαραλαμπόπουλου, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμη σε 12άδα παιχνιδιού. Καλή είναι η προπόνηση στο υψηλό επίπεδο, αλλά όταν είσαι 23 ετών και δεν παίζεις καθόλου, μένεις πάρα πολύ πίσω.

Το πρόβλημα θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο αν κάποια στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας δει κενό και αποφασίσει να γίνει μία ακόμη μεταγραφή στην περιφέρεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags