Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκάει γκαρντ! Αυτόν διαλέγει ο Βόβορας - "Κλέψαμε" τη λίστα - Τρεις φορές καλύτερος του Σάικς!
| 2020-10-21 20:05:00

Σκάει γκαρντ! Αυτόν διαλέγει ο Βόβορας - "Κλέψαμε" τη λίστα - Τρεις φορές καλύτερος του Σάικς!

του Pick n' Scroll
Σκάει γκαρντ! Αυτόν διαλέγει ο Βόβορας - "Κλέψαμε" τη λίστα - Τρεις φορές καλύτερος του Σάικς!

Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στο αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρ, εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Καλές οι θετικές εμφανίσεις, καλά τα κολακευτικά σχόλια, οι "πράσινοι", όμως, δεν θέλουν να μείνουν σε αυτά. Θέλουν νίκες, προκειμένου να είναι κοντά στο κόλπο για την είσοδο στην οκτάδα.

Με τη Χίμκι τα κατάφεραν, όχι, όμως, με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Υπάρχει μάλιστα και το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, όπου ο Παναθηναϊκός το υπολόγιζε για νίκη, αλλά τώρα θα το παίξει, μετά τη αλλαγή των δεδομένων.

Παράλληλα, ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του ασχολούνται σημαντικά με το θέμα του πλέι-μέικερ. Έχει αποφασιστεί να εξαντληθεί το μηνιαίο συμβόλαιο του Κίφερ Σάικς, αν, όμως, δεν ικανοποιήσει ο Αμερικάνος, τότε θα αποκτηθεί άλλος παίκτης.

Οι "πράσινοι" έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην αγορά του ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα στους παίκτες, που είχαν πέρυσι two-way συμβόλαιο. Μερικά ονόματα είναι ήδη γνωστά, όπως αυτά του Τζος Γκρέι, του Τζέιλεν Ανταμς και του Τζάστιν Ρόμπινσον.

Οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα στην λίστα του εξάστερου. Ο Τζόρνταν ΜακΛάφλιν είναι ένα από αυτά. Είναι πολύ κοντός σαν τον Πιέρ Τζάκσον και τον Σάικς, αλλά ο πρώην γκαρντ του ΝΒΑ και της Μινεσότα είναι τρεις φορές καλύτερος. Αν μπορέσει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός, θα του αλλάξει τη ζωή.

Επίσης, στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Γκέιμπ Βίνσεντ και του Τζόρνταν Μπον. Ο πρώτος ήταν στους εκπληκτικούς Μαϊάμι Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ. Είναι Νιγηριανός, που, όμως, έχει μάθει το μπάσκετ στην Αμερική. Ο Μπον ήταν στους Πίστονς και είχε επιλεγεί στο περσινό ντραφτ.

Πολλές επιλογές, λοιπόν, για τον Βόβορα, που πλέον καλείται να πάει σε μία καλύτερη λύση από αυτή του Τζάκσον, που ήρθε, τον είδαν, δεν άρεσε και απήλθε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέα τρέλα Αλαφούζου! Πώς θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός - Απίστευτη απόφαση - Δεν έχει γίνει πουθενά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags