Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρινκιέρι: "Γι’ αυτό νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Κρίμα που..." - Ποιους παίκτες των Πειραιωτών αποθέωσε
Μπάσκετ
| 2020-10-24 00:02:00

Τρινκιέρι: "Γι’ αυτό νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Κρίμα που..." - Ποιους παίκτες των Πειραιωτών αποθέωσε

Sportdog Team
Τρινκιέρι: "Γι’ αυτό νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Κρίμα που..." - Ποιους παίκτες των Πειραιωτών αποθέωσε

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την «μάχη» και τη δύσκολη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στην ενέργεια, τη συγκέντρωση και τα ριμπάουντ των γηπεδούχων.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το πιο περίπλοκο ματς που δώσαμε, ειδικά αμυντικά. Παίξαμε απέναντι σε δύο εξαιρετικούς γκαρντ. Είμαστε ικανοί να παίζουμε καλά για 40'. Ήμασταν καλύτεροι επιθετικά στο πρώτο μέρος, αλλά νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχαμε κόσμο, να χαρεί αυτή την μάχη. Μόνο αυτό θέλω τονίσω».

Για το προβάδισμα του Ολυμπιακού και το «ξέσπασμα» της Μπάγερν: «Προσαρμοστήκαμε σε όλο το ματς. Δεν πιστεύω πως η τακτική ήταν το κλειδί. Η ενέργεια και η συγκέντρωση ήταν. Είχαμε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τελευταίο 15λεπτο, γι' αυτό και νικήσαμε. Αυξήσαμε την έντασή μας».

Για τον έλεγχο των ριμπάουντ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μεταξύ των ομάδων με τα περισσότερα ριμπάουντ. Όταν παίζεις με αλλαγές είσαι πιο ευάλωτος και χάνεις ριμπάουντ. Όμως, η ομάδα τα κατάφερε άψογα. Αυτό ήταν το μεγάλο κλειδί, έχετε δίκιο» 

Για την προσπάθεια των παικτών του: «Μου άρεσει η ενέργεια όλων. Όλοι ήταν σημαντικοί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω έναν παίκτη, είναι μια ομαδική νίκη». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags