Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καθάρισε" το ντέρμπι η Μπάρτσα - Παραλίγο επική ανατροπή η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-10-24 00:08:00

"Καθάρισε" το ντέρμπι η Μπάρτσα - Παραλίγο επική ανατροπή η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καθάρισε" το ντέρμπι η Μπάρτσα - Παραλίγο επική ανατροπή η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 79-72 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που πήραν διαφορά 21 πόντων στην ανάπαυλα, και άντεξαν στην αντεπίθεση των Μαδριλένων στην τέταρτη περίοδο.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του με τους γηπεδούχους να διατηρούν μικρά προβαδίσματα αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Πρώτοι φορά που πήραν αέρα 4 πόντων ήταν μετά από βολές του Κούριτς ενάμιση λεπτό πριν το τέλος της περιόδου για το 18-14, με το σκορ να μένει έτσι μέχρι το τέλος.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Κούριτς κατάφερε να κάνει το +8 για την ομάδα του με τρίποντο και φάουλ  (22-14). Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα κατάφεραν α ανεβάσουν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα με τον Ντέιβις (32-21), με τον Γκαρούμπα να μειώνει για τους Μαδριλένους (32-23). Οι Καταλανοί κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν την διαφορά στα ίδια επίπεδα αλλά την εκτόξευσαν στους 21 πόντους για το 48-27, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να έχει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέχουν στο παιχνίδι μειώνοντας στους 15 πόντους (54-39). Η αντεπίθεση των Μαδριλένων συνεχίστηκε με το τρίτο δεκάλεπτο να τους βρίσκει στο -12 για το 64-52.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο μπήκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν για  τα καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν στους 7 με συνεχόμενους πόντους του Σέρχιο Γιούλ (72-65) τρία περίπου λεπτά πριν το φινάλε. Ο αρχηγός των Μαδριλένων πήγε να το πάρει πάνω του, ωστόσο αστόχησε σε δύο συνεχόμενα σουτ για να κρατήσει τελικά η Μπαρτσελόνα φτάνοντας στην νίκη με το τελικό 79-72.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 48-27, 64-52, 79-72

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags