Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπαμ" με γκαρντ - Αυτός "τρώει" τον Σάικς - Τι "παίζει" με Καμπάτσο - Το "παιδί" του Σάρας!
| 2020-10-28 22:00:00

"Μπαμ" ΠΑΟ με γκαρντ - Αυτός "τρώει" τον Σάικς - Τι "παίζει" με Καμπάτσο - Το "παιδί" του Σάρας!

του Pick n' Scroll
"Μπαμ" ΠΑΟ με γκαρντ - Αυτός "τρώει" τον Σάικς - Τι "παίζει" με Καμπάτσο - Το "παιδί" του Σάρας!

Παναθηναϊκός: Η θέση του πλέι-μέικερ πλέον είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Οι πολύ καλοί παίκτες στον "άσσο" δεν είναι αμέτρητοι. Είναι, όμως, πολλές οι ομάδες που ψάχνουν τον ιδανικό κουμανταδόρο και δεν τον έχουν βρει.

Ο Παναθηναϊκός είναι στα πρώτα στρώματα αυτής της λίστας. Ο Πιέρ Τζάκσον δεν του βγήκε, περιμένει να δει τι θα καταφέρει ο Κίφερ Σάικς. Ο Σάικς εκ των προτέρων είναι γνωστό πως δεν πρόκειται για τον τύπο του πλέι-μέικερ που θα ήθελε ο Γιώργος Βόβορας. Αυτός, όμως, υπήρχε διαθέσιμος, αυτόν πήρε, με αυτόν θα πορευτεί, τουλάχιστον για τα επόμενα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής ο Σάικς δεν έχει κάνει κάτι φοβερό, αλλά δεν έχει απογοητεύσει κιόλας. Είναι περίπου στη μέση. Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν την τύχη του αν και στην αγορά δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις.

Και ο Βόβορας δύσκολα θα διώξει τον Σάικς αν δεν βρει έναν παίκτη που να του κάνει και που να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Από το ΝΒΑ, όταν θα ανοίξει η αγορά εκεί, πάλι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Και μάλιστα υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας που ψάχνουν για πλέι-μέικερ. Όπως η Ρεάλ, της οποίας θα της φύγει για το ΝΒΑ ο Φακούντο Καμπάτσο. Αν, λοιπόν, π.χ. αποφασίσει ο Βραζιλιάνος Ραούλ Νέτο των Σίξερς να επιστρέψει στην Ευρώπη, πού θα πάει: στη Ρεάλ ή στον Παναθηναϊκό; Σαφώς στη Ρεάλ και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε π.χ. να πάρει από το ΝΒΑ τον Ντέρικ Ουόλτον, που είχε ο Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις και φέτος έπαιξε σε Πίστονς και Κλίπερς.

Αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο, ειδικά με την αβεβαιότητα που υπάρχει ανά την Ευρώπη με τα κρούσματα και τις συνεχείς αναβολές παιχνιδιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη μεγατόνων από Μπόλονι - Δεν χαμπαριάζει από μεγάλα ονόματα - Απίστευτο τι έκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags