Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ζωή του γίνεται ταινία από τη Disney
| 2020-10-29 17:26:00

Φοβερός; Αντετοκούνμπο! Απίθανη είδηση για τον "Greek Freak" - Τι ζητά από τους θαυμαστές του

Sportdog Team
Φοβερός; Αντετοκούνμπο! Απίθανη είδηση για τον "Greek Freak" - Τι ζητά από τους θαυμαστές του

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα γίνει ταινία από τη Disney, με το εγχείρημα να βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αναζήτησης για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον "Greek Freak", αλλά και τον αδερφό του, Θανάση.

Την παραγωγή της τανίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, Αράς Αμέλ, με το Νιγηριανό Ακίν Ομοτόσο να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

"Η Disney φτιάχνει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογενείας μου και ψάχνει ηθοποιούς για να παίξουν εμένα και τον αδερφό μου, Θανάση, στα παιδικά μας χρόνια. Δεν χρειάζεται εμπειρία! Βοηθά το να μοιάζετε με τα όμορφα παιδιά στις παρακάτω φωτογραφίες (σ.σ. τον Γιάννη και τον Θανάση) και να έχετε κάποια εμπειρία από μπάσκετ. Διαδώστε το!", έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα social media.

Η ταινία θα ακολουθήσει τη ζωή και τη μπασκετική σταδιοδρομία του Έλληνα παίκτη, που γεννήθηκε στην Αθήνα από μετανάστες Νιγηριανούς γονείς. Ο Αντετοκούνμπο πήρε την ελληνική υπηκοότητα όταν έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags