Facebook Pixel Βόμβες ψηλών: Πού πηγαίνουν Μπουρούσης και Κουφός!
| 2020-10-30 14:05:00

Βόμβες ψηλών! Πού πάνε Μπουρούσης, Κουφός - Ποιος φλερτάρει με ελληνική ομάδα - Μεγάλη έκπληξη αν...

του Pick n' Scroll
Βόμβες ψηλών! Πού πάνε Μπουρούσης, Κουφός - Ποιος φλερτάρει με ελληνική ομάδα - Μεγάλη έκπληξη αν...

Η αγορά είναι γεμάτη από διαθέσιμους παίκτες. Αλλά ομάδες δεν φαίνεται να υπάρχουν για να τους απορροφήσουν. Ο Κουίνσι Εϊσι, που έπαιξε με επιτυχία στη Μακάμπι, δεν έχει βρει ακόμη το συμβόλαιο που επιθυμεί. Ο Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος επίσης ήταν στους Ισραηλινούς και πέρυσι στο ΝΒΑ, ακόμη είναι κι αυτός στο ταμείο ανεργίας.

Σε αυτή τη λίστα ανήκουν και δύο δικά μας παιδιά, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Κώστας Κουφός. Ο Μπουρούσης το έχει ρίξει στο μποξ, περιμένοντας να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν θα το κόψει, αν θα πάει στην Ισπανία, από όπου έχει προτάσεις ή αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Προμηθέα, που τον θέλει πώς και πώς.

Ο διεθνής σέντερ είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό μόνο και μόνο για να βοηθήσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει στα πράσινα.

Ο Κώστας Κoυφός από την άλλη πλευρά έχει δύο προβλήματα, το εξής ένα: προέρχεται από μέτρια χρονιά με την ΤΣΣΚΑ και παράλληλα το κασέ του είναι πολύ μεγάλο. Ομάδες θα τον θέλουν κάποια στιγμή, αλλά στο οικονομικό είναι το θέμα πώς θα τα βρουν.

Ο ομογενής σέντερ έχει χρόνια μπροστά του να παίξει καλό μπάσκετ, αφού είναι 31 ετών.

Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να αγωνιστεί, αφού ο Παναθηναϊκός έχει Παπαγιάννη, Ογκαστ και Βουγιούκα, ενώ ο Ολυμπιακός Μάρτιν, Ελις και Λιβιό.

Ο Κουφός θα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, μάλιστα πριν από κάποιες ώρες δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα χρόνια που έπαιζε εκεί. Δεν θα είναι, όμως, εύκολο κάτι τέτοιο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Ο κύκλος του στο ΝΒΑ δείχνει να έχει κλείσει, αλλά πάντοτε μπορεί να υπάρξει μία ευκαιρία, που τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ορατή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags