Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα: Τέλος ξένος άσος από Παναθηναϊκό - Ψάχνει παίκτη ο Βόβορας, το πρώτο όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-10-30 17:43:00

Έσκασε τώρα: Τέλος ξένος άσος από Παναθηναϊκό - Ψάχνει παίκτη ο Βόβορας, το πρώτο όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Τέλος ξένος άσος από Παναθηναϊκό - Ψάχνει παίκτη ο Βόβορας, το πρώτο όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός: Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Κίφερ Σάικς, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμβόλαιο ενός μηνός με τους Πράσινους και η χρονική διάρκειά του έληγε στις 4 Νοεμβρίου. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε μετά από συζήτηση του παίκτη με το τεχνικό τιμ της ομάδας να μην συνεχιστεί η συνεργασία, διότι ο Παναθηναϊκός αναζητά μια περίπτωση παίκτη που θα είναι περισσότερο δημιουργός και θα μπορεί να οργανώσει την ομάδα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on

Το Τριφύλλι αναμένεται άμεσα να κινηθεί για την απόκτηση ενός «καθαρού» πλέι μέικερ και ήδη το τεχνικό τιμ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι ο Μεξικανός Αλεξ Πέρες, που αγωνίζεται στη Μπαχτσεσεχίρ και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τα στοιχεία του Αμερικανομεξικανού παίκτη ταιριάζουν απόλυτα στα «θέλω» του Παναθηναϊκού, αφού πρόκειται για έναν γκαρντ που παίζει καλή άμυνα και πασάρει αρκετά καλά στους συμπαίκτες του. Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στην Ρίγα και την Μπάνβιτ, ενώ το 2019 τον επέλεξε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους για την Ζαλγκίρις, με την οποία αγωνίστηκε 7 φορές στην Euroleague και μέτρησε 3.1 πόντους, 1.9 ασίστ, 0.4 κλεψίματα και 0.4 λάθη σε 10:38 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε βίντεο με τον Άλεξ Πέρεζ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags