Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έγκλημα" από Μπαρτζώκα! "Τελειώνει" κορυφαίο άσο - Φήμες για Παναθηναϊκό!
| 2020-11-01 10:00:00

"Έγκλημα" από Μπαρτζώκα! "Τελειώνει" κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Φήμες για Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
"Έγκλημα" από Μπαρτζώκα! "Τελειώνει" κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Φήμες για Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής. Και συμβαίνει αυτό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια των Πειραιωτών και μάλιστα στα 13 από αυτά ήταν βασικός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, δεν έχει κρίνει ακόμη τουλάχιστον ότι χρειάζεται τη βοήθεια του 23χρονου πλέι-μέικερ, ο οποίος είναι πιθανό να τελειώσει τη χρονιά σε άλλη ομάδα. Είναι παίκτης που θα τον ήθελε στις τάξεις του ο Προμηθέας, αλλά στόχος του είναι να πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Και σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ώστε να έχει την απαιτούμενη πρόοδο.

Λένε διάφοροι ότι ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει τον Κόνιαρη και ότι έπρεπε το καλοκαίρι να τον αφήσει να φύγει, καθώς μάλιστα υπάρχει για τρίτος πλέι-μέικερ ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Δεν τον άφησαν, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" ελεύθερο και ο λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να πάει στον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που αναφέρει η φημολογία.

Ο Παναθηναϊκός, αν έμενε ελεύθερος ο Κόνιαρης, σίγουρα θα τον έπαιρνε αντί του Μποχωρίδη ή του Καλαϊτζάκη. Είναι παίκτης που τον είχε παλιότερα, αλλά δεν τον είχε διαχειριστεί με τον σωστό τρόπο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αλλά και του χρόνου το καλοκαίρι να είναι ελεύθερος, πάλι θα πάει να τον πάρει, γιατί και τον πιστεύει και δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι Ελληνες παίκτες πρώτης διαλογής.

Ο Κόνιαρης είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις στο ξεκίνημά του. Μέχρι στιγμής δεν τις έχει δικαιώσει. Και οι ομάδες του δεν το χειρίστηκαν καλά το θέμα, αλλά σίγουρα και ο ίδιος έχει κάνει τα λάθη του.

Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά για έναν πλέι-μέικερ, που δίχως αμφιβολία έχει τα προσόντα να φτάσει ψηλά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνάντηση κορυφής με ξένο ατζέντη - Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - "Πακέτο" τρία... μπαμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags