Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ήθελε Σάικς ο Βόβορας - Ανύπαρκτος Μακ - Προτιμούσε ΜακΙντάιρ - Είχε "σκοτώσει" Σφαιρόπουλο!
| 2020-11-07 17:30:00

Ήθελε Σάικς ο Βόβορας - Ανύπαρκτος Μακ - Προτιμούσε ΜακΙντάιρ - Είχε "σκοτώσει" Σφαιρόπουλο!

του Pick n' Scroll
Ήθελε Σάικς ο Βόβορας - Ανύπαρκτος Μακ - Προτιμούσε ΜακΙντάιρ - Είχε "σκοτώσει" Σφαιρόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε τη θέση του πλέι-μέικερ με τον Σέλβιν Μακ και πιστεύει αυτή την φορά να πάρει ουσιαστικά πράγματα, κάτι που δεν μπόρεσε περισσότερο με τον Πιέρ Τζάκσον παρά με τον Κίφερ Σάικς. 

Άλλωστε τον Σάικς τον ήθελε να τον κρατήσει ο Γιώργος Βόβορας, ο Αμερικάνος, όμως, επιθυμούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Ο Σάικς δεν ικανοποιούσε απόλυτα τον Βόβορα, αλλά είχε μάθει την ομάδα και συν τοις άλλοις η αγορά ήταν και είναι πολύ φτωχή.

Τώρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει από τον Μακ να του δώσει κάτι από τα 8 χρόνια που έπαιξε στο ΝΒΑ. Κάτι από την εμπειρία του και τη δεδομένη του ποιότητα. Κάτι που δεν έδειξε στην περσινή του πρώτη ευρωπαϊκή θητεία σε Αρμάνι και Χάποελ Ιερουσαλήμ

Πριν, όμως, ο Βόβορας επιλέξει τον Μακ, είδε κι άλλες λύσεις. Μία από αυτές ήταν ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, που κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Παρτίζαν. Τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ τον ήθελε περισσότερο σε σχέση με τον Μακ, γιατί είναι παιγμένος. Παίζει, δηλαδή, αυτό τον καιρό με την Παρτίζαν. Ενώ ο Μακ έχει να παίξει 8 μήνες. Από τότε, δηλαδή, που ήρθε η πρώτη καραντίνα.

Μάλιστα, στο τελευταίο του παιχνίδι τότε είχε "σκοτώσει" τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 20 πόντους και 7 ασίστ.

Τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ, λοιπόν, ήθελε πρώτιστα ο Βόβορας, αλλά δεν τον πήρε γιατί δεν τον έδινε η Παρτίζαν.

Επίσης, στη λίστα του προπονητή του Παναθηναϊκού υπήρχε και το όνομα του Ντέρικ Ουόλτον, που είχε παίξει παλιότερα στη Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους.

Τελικώς, όμως, το ταμπλό έγραψε Μακ και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν να τελειώσει εδώ η περιήγησή τους στην θέση του πλέι-μέικερ, αν και ο Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε για δύο μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επανάσταση" Μπόλονι! "Τέλειωσε" Έλληνα στον ΠΑΟ, εκλεκτό του Αλαφούζου - Φέρνει... δικό του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags