Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό "κράξιμο" στον Μπερτομέου - "Αγνόησε" κρούσματα κορωνοϊού - Απίστευτη απόφαση!
Μπάσκετ
| 2020-11-10 23:55:00

Τρελό "κράξιμο" στον Μπερτομέου - "Αγνόησε" κρούσματα κορωνοϊού - Απίστευτη απόφαση!

Sportdog Team
Τρελό "κράξιμο" στον Μπερτομέου - "Αγνόησε" κρούσματα κορωνοϊού - Απίστευτη απόφαση!

Την... έκρηξη του Βαγγέλη Λιόλιου, προκάλεσε η απόφαση της Euroleague να... αγνοήσει τα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα Πατρών και να μην αναβάλει την αυριανή (11/11) εντός έδρας αναμέτρηση των Αχαιών με την Τρέντο, για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον εκτελεστικό διευθυντή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, υπογραμμίζοντας ότι σε δύσκολες καταστάσεις ξεχωρίζουν οι ηγέτες από τους διαχειριστές.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο Προμηθέας είχε ταξιδέψει... μισός στα Κανάρια Νησιά, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που ταλαιπωρούν την ομάδα, μετά από απόφαση της λίγκας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου: «Σε μια τρελή χρονιά, σε μια χρονιά παρωδία για τον αθλητισμό καμμία απόφαση πια δεν μου κάνει εντύπωση. Σε κάτι τέτοιες δυσκολίες ξεχωρίζουν οι πραγματικοί ηγέτες από τους διαχειριστές εξουσίας. Οι ηγέτες διαμορφώνουν τις εξελίξεις κόντρα στα συμφέροντα και στην πεπατημένη ενώ οι διαχειριστές εξουσίας απλά τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags