Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάνε "μεταγραφές" στο ΣΕΦ! Αυτος θα είναι αντι-Χάρισον
Μπάσκετ
| 2020-11-11 22:51:00

Σκάνε "μεταγραφές" στο ΣΕΦ! Αυτός θα είναι αντι-Χάρισον - Διπλή κίνηση - "Κωλοτούμπα" Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Σκάνε "μεταγραφές" στο ΣΕΦ! Αυτός θα είναι αντι-Χάρισον - Διπλή κίνηση - "Κωλοτούμπα" Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός έχασε τον Άαρον Χάρισον, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού του, στερώντας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ένα πολύ σημαντικό "όπλο" στο σκοράρισμα.

Ο Αμερικανός είχε αρχίσει να ανεβάζει την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, αποτελώντας την πιο σταθερή της ομάδας από τη γραμμή, ενώ έχει ήδη χαρίσει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μια τρομερή στιγμή, με το εντυπωσιακό buzzer beater τρίποντο στη νίκη επί της Μακάμπι.

Πώς θα προσαρμοστεί ο Μπαρτζώκας στην απώλεια του Χάρισον; Αφενός με την αξιοποίηση του Σακίλ ΜακΚίσικ στην περιφέρεια, αλλά και την... επαναδραστηριοποίηση τριών Ελληνών παικτών με μικρό έως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Οι δύο πρώτοι συνήθως εναλλάσσονται στη δωδεκάδα των Πειραιωτών, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μπαρτζώκα.

Από τη στιγμή που ΜακΚίσικ λογικά θα περάσει παραπάνω χρόνο στο παρκέ παίζοντας ως αντι-Χάρισον στη θέση "2", συνεπώς ανοίγει ο δρόμος για περισσότερες ευκαιρίες είτε στον "άσσο" (Κόνιαρης, Λαρεντζάκης) είτε στο "3" (Χαραλαμπόπουλος).

Οι τρεις παίκτες καλούνται να δουλέψουν και να κερδίσουν μια θέση στα πλάνα του Μπαρτζώκα μέσω της απόδοσής τους στην προπόνηση και φυσικά στα παιχνίδια, όπου αναμένεται να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δύο από τους παραπάνω θα μπουν στη δωδεκάδα για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Εάν βελτιωθούν και μπουν δυνατά στα πλάνα του προπονητή, θα πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη τόσο για τον Ολυμπιακού, που έχει επενδύσει σε Έλληνες ταλαντούχους παίκτες, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση-φωτιά Γιαννακόπουλου για ΠΑΟ - Θα "τρελάνει" τον κόσμο και τον... Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags