Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φωνές Παπαπέτρου στους συμπαίκτες του: Άντε ρε μαλ@@ες» - Τι συνέβη με Εφές και… τρελάθηκε;
Μπάσκετ
| 2020-11-13 21:45:00

Φωνές Παπαπέτρου στους συμπαίκτες του: Άντε ρε μαλ@@ες» - Τι συνέβη με Εφές και… τρελάθηκε;

Sportdog Team
Φωνές Παπαπέτρου στους συμπαίκτες του: Άντε ρε μαλ@@ες» - Τι συνέβη με Εφές και… τρελάθηκε;

Παναθηναϊκός: Αρχηγός εντός και εκτός παρκέ είναι για τον Παναθηναϊκό φέτος ο Ιωάννης Παπαπέτρου και αυτό φαίνεται τόσο από τις επιδόσεις του όσο και από τις αντιδράσεις του.

Στο παιχνίδι με την Εφές λοιπόν στο άδειο ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι στέκονταν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, όμως απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν πρέπει ποτέ να χαλαρώνεις!

Ο Παπαπέτρου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και το… θύμισε και στους συμπαίκτες του, σε μία χαρακτηριστική φάση που ξεχάστηκαν στην άμυνα.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι μείωσαν στον αιφνιδιασμό 35-33 με τον Μπαλμπάι, μετά από λάθος επιλογή στην επίθεση του Μακ και ο μόνος που έτρεξε να παίξει άμυνα, ήταν ο Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού προσπάθησε να τον ανακόψει με τάπα, χωρίς επιτυχία, ωστόσο βλέποντας ότι κανείς δεν τον είχε ακολουθήσει στο πίσω μέρος του παρκέ… έβαλε τις φωνές και η κάμερα τον «έπιασε» να λέει προς τους συμπαίκτες του «άντε ρε μαλ@@ες»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags