Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: Λύθηκε το "μυστήριο"! Να γιατί... σέρνεται ο Σλούκας - "Είναι μεγάλος..." - "Τρικλοποδιά" Σπανούλη;
Μπάσκετ
| 2020-11-15 13:00:00

Λύθηκε το "μυστήριο"! Να γιατί... σέρνεται ο Σλούκας - "Είναι μεγάλος..." - "Τρικλοποδιά" Σπανούλη;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Λύθηκε το "μυστήριο"! Να γιατί... σέρνεται ο Σλούκας - "Είναι μεγάλος..." - "Τρικλοποδιά" Σπανούλη;

Κώστας Σλούκας: Ο Ολυμπιακός έπαιξε ριψοκίνδυνα απέναντι στην Άλμπα, αφού έμεινε πίσω με 15 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 75-71. Αναμφισβήτητα προβληματισμό συνεχίζει να προκαλεί η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος τελείωσε το ματς με 9 πόντους (3/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

Οι ένδοξες μέρες της Φενέρ αποτελούν παρελθόν για τον παίκτη, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις γύρω από το ονομά του, περισσότερο γιατί η επιστροφή του στο λιμάνι έγινε προκειμένου να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας αντί του Βασίλη Σπανούλη.

Την άποψη ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Σλούκα που γνωρίζουμε εξέφρασε μιλώντας στο sportdog ο Μιχάλης Κουταλιανός.

«Θεωρώ, ότι είναι αγχωμένος να αποδείξει πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ξεκάθαρο όμως, ότι λείπουν παιχνίδια και από αυτόν αλλά και τον Ολυμπιακό λόγω της μη συμμετοχής στην Α1. Αυτά τα μάτς δίνουν ρυθμό και χημεία με τους νέους συμπαίκτες», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ροδίτη προπονητή.

«Πιστεύω, ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Απλά δεν πρέπει να αγχωθεί παραπάνω. Είναι μεγάλος παίκτης. Μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του. Μας έχει δείξει, ότι δεν είναι τέτοιος παίκτης, να επηρεάζεται και να τον παίρνει η κάτω βόλτα. Θα τον βρει τον εαυτό του. Υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι στην ομάδα. Είναι κάποια πράγματα που δεν του βγαίνουν. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει θεωρητικά ικανοποιητική πορεία. Οπότε δεν είναι ανησυχητικό», επεσήμανε ο κόουτς.

Μια πιθανή αγωνιστική «κόντρα» με τον Σπανούλη και το φορτίο του χαρακτηρισμού «νέος ηγέτης» επηρεάζει τον Σλούκα; «Όλοι αυτοί οι παίκτες και ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και ο Σλούκας, ο οποίος δεν είναι σε ένα νέο περιβάλλον, έχει περάσει ξανά από τον Ολυμπιακό, έχουν αποδείξει, ότι τέτοιες κόντρες, μέσα στις τέσσερις γραμμές, κάνουν καλό», κατέληξε ο Μιχάλης Κουταλιανός μιλώντας στο Sportdog.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" από NBA στον Ολυμπιακό - Με αυτόν πέτυχαν διάνα οι Αγγελόπουλοι - Τον δίνουν με τρελά λεφτά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags