Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πήρε... μόνος του ο παικταράς! - Ρεσιτάλ Τζέιμς και μεγάλο διπλό ΤΣΣΚΑ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-11-17 23:08:00

Το πήρε... μόνος του ο παικταράς! - Ρεσιτάλ Τζέιμς και μεγάλο διπλό ΤΣΣΚΑ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πήρε... μόνος του ο παικταράς! - Ρεσιτάλ Τζέιμς και μεγάλο διπλό ΤΣΣΚΑ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος από τον Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο σήμερα στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις έκανε σόου. Ο Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Λιθουανούς και με 27 πόντους - 8 στα τελευταία 40'' - που η μπάλα... έκαιγε και έδωσε τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε την περισσότερη ώρα τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως ο εξαιρετικός Μάριους Γκριγκόνις κρατούσε τους γηπεδούχους μέσα στο παιχνίδι. Στην τελευταία περίοδο η Ζαλγκίρις του Μάρτιν Σίλερ προσπάθησε και έφτασε στον πόντο ωστόσο ο έμπειρος γκαρντ των ρώσων «καθάρισε».

Με δύο τρίποντα του Τζέιμς η ΤΣΣΚΑ πήρε προβάδισμα ασφαλείας και έφτασε στο τελικό 78-87 και έφυγε με το διπλό από το Κάουνας για την 4η νίκη της στην σειρά και πλέον κοιτάει το ματς με την Μπάγερν. Αντίθετα η Ζαλγκίρις ηττήθηκε για 4η φορά φέτος (3η συνεχόμενη) και αντιμετωπίζει την Αρμάνι την Παρασκευή.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 38-45,58-66, 78-87

Δείτε στατιστικά ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags