Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρίσιμες αποφάσεις στον Εξάστερο, τι θα γίνει με Βόβορα
| 2020-11-18 13:26:00

Δύσκολες ώρες στον ΠΑΟ - Κρίσιμες αποφάσεις - Τι θα γίνει με Βόβορα - Αν χάσει αύριο τότε...

του Pick n' Scroll
Δύσκολες ώρες στον ΠΑΟ - Κρίσιμες αποφάσεις - Τι θα γίνει με Βόβορα - Αν χάσει αύριο τότε...

Ο Παναθηναϊκός έχασε και από τη Βαλένθια και είναι πλέον στο 2-5. Είναι σε μία κατάσταση όχι συνηθισμένη, αφού είναι μία ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει.

Τα νέα δεδομένα, όμως, είναι διαφορετικά και ο κόσμος του "τριφυλλιού" θα πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Παναθηναϊκoς είναι από τις ομάδες με το μικρότερο μπάτζετ της Ευρωλίγκας και ως τέτοια δεν μπορεί να έχει και μεγάλες απαιτήσεις.

Δεν υπάρχουν πλέον τα λεφτά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν υπάρχει ο Καλάθης, δεν υπάρχουν οι μεγάλες παίκτες του παρελθόντος. Δεν υπάρχει και ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, που έδινε άλλη ώθηση στον Eξάστερο.

Βέβαια δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση. Δεν μπορεί να γίνει μπάλα του μποξ ο Παναθηναϊκος. Κατ' αρχάς θα ψάξει αντίδραση αύριο στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια. Νέα ήττα σε αυτό το παιχνίδι θα βαρύνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και θα κάνει τους λίγους, που σχολιάζουν αρνητικά τον κόουτς, Γιώργο Βόβορα, να πουν περισσότερα.

Ο Βόβορας μέχρι στιγμής τακτικά τον πάει καλά τον Παναθηναϊκό. Μόνο που δεν φτάνει αυτό για να έρθουν οι νίκες. Λείπει η υψηλή ποιότητα από το ρόστερ, ενώ συν τοις άλλοις υπήρχαν και προβλήματα. Με την Εφές δεν έπαιξε ο Νέντοβιτς, χθες ο Νέντοβιτς έπαιξε τραυματίας, τόσο καιρό πότε έλειπε ο Σαντ-Ρος, πότε ο Μποχωρίδης, πότε ο Μπέντιλ και πότε ο Όγκαστ. Χθες για πρώτη φορά η ομάδα ήταν πλήρης, αλλά έκανε το χειρότερό της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Συμβαίνουν κι αυτά.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον Βόβορα και καλά κάνει, γιατί ο 43χρονος προπονητής κάνει το καλύτερο δυνατό με το ρόστερ που έχει. Επιπλέον έλυσε και το θέμα του πλέι-μέικερ, καθώς ο Σέλβιν Μακ και χθες έδειξε την ποιότητα που κουβαλάει από τα 8 χρόνια που είχε στο ΝΒΑ.

Αν και ακόμη δεν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, με Εφές και Βαλένθια έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με τον Πιέρ Τζάκσον και με τον Κίφερ Σάικς. Είναι η μέρα με τη νύχτα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags