Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Παναθηναϊκός: Βόμβες: "Πειθαρχικά παραπτώματα στον ΠΑΟ! Σε κρίση ο Βόβορας - Αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος" (Vid)
Μπάσκετ
| 2020-11-20 01:09:00

Βόμβες: "Πειθαρχικά παραπτώματα στον ΠΑΟ! Σε κρίση ο Βόβορας - Αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος" (Vid)

Sportdog Team
Βόμβες: "Πειθαρχικά παραπτώματα στον ΠΑΟ! Σε κρίση ο Βόβορας - Αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος" (Vid)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Παναθηναϊκός: Η νέα ήττα, τέταρτη συνεχόμενη στην Ευρωλίγκα, για τον Παναθηναϊκό φέρνει… τριγμούς στην ομάδα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα!

Το κλίμα άλλωστε στα αποδυτήρια είναι πολύ βαρύ, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου της NOVA, Δημήτρη Καρύδα, υπάρχουν κι άλλα πιο σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας, πλην του αγωνιστικού ζητήματος!

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα στη Βιτόρια, στο συνδρομητικό ρεπορτάζ μεταφέρθηκε ρεπορτάζ… φωτιά για το Τριφύλλι, το οποίο έκανε λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα από δύο - τρεις παίκτες εντός της ομάδας, δίχως να τους κατονομάσει. Τόνισε ωστόσο ότι ειδικά η εξωγηπεδική ζωή του ενός, προβληματίζει αρκετά τους ιθύνοντες της ομάδας!

Παράλληλα, ανέφερε πως ούτε ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται στο… απυρόβλητο, σημειώνοντας μάλιστα πως αυτό συμβαίνει για λόγους που δεν είναι αγωνιστικοί. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν διάφορες φωνές, κάποιες εκ των οποίων επιμένουν πως η ομάδα θέλει στήριξη και ότι μπορεί να ανακάμψει στις επόμενες αγωνιστικές, όπου το πρόγραμμα θα είναι πιο βατό.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Καρύδας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μείνει αμέτοχος, αφού θα ζητηθεί η γνώμη του και ουσιαστικά αυτός θα είναι που θα πάρει τις όποιες αποφάσεις για την συνέχεια του Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο πολύ σύντομα, ίσως και τις επόμενες ώρες!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τεράστιο "έγκλημα" στο ελληνικό μπάσκετ - Ούτε με Αντετοκούνμπο - Πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags