Facebook Pixel Έτσι θα το γυρίσει ο ΠΑΟ! Δεν αφήνει την ομάδα ο Δημήτρης - Έρχεται ψηλός-δυναμίτης από NBA!
| 2020-11-22 14:00:00

Έτσι θα το γυρίσει ο Παναθηναϊκός - Έρχεται ψηλός-δυναμίτης από το NBA!

του Pick n' Scroll
Έτσι θα το γυρίσει ο Παναθηναϊκός - Έρχεται ψηλός-δυναμίτης από το NBA!

Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες ώρες, καθώς η μία ήττα έρχεται μετά την άλλη στην Ευρωλίγκα. Και πρόκειται για ασυνήθιστη κατάσταση για τον Εξάστερο, που είχε μάθει να κερδίζει τις περισσότερες φορές.

Ειδικά οι δύο τελευταίες εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με Βαλένθια και Μπασκόνια ήταν απογοητευτικές, μεγαλώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη στεναχώρια τόσο όλων μέσα στην ομάδα, όσο και του κόσμου αυτής.

Πλέον το παιχνίδι με την Μπάγερν έχει αποκτήσει χαρακτήρα χωρίς αύριο, καθώς μία ακόμη ήττα ίσως προκαλέσει και ένα ντόμινο εξελίξεων. Ποιες μπορεί να είναι αυτές, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Χάσει, κερδίσει, πάντως, ο Παναθηναϊκός τους Γερμανούς, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης. Και αυτή τη φορά η καμπάνα δεν χτυπάει για την περιφέρεια, αλλά για τη φροντ-λάιν. Εκεί, όπου μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με τον Ντίνο Μήτογλου να ακολουθεί από κοντά. 

Ο Ζακ Ογκαστ θυμίζει τον παίκτη που ήταν και προ διετίας στον Παναθηναϊκό, όχι, δηλαδή, κάτι ιδιαίτερο, ο Μπεν Μπέντιλ είναι μία κατάσταση ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ενώ ο Ααρον Ουάιτ έχει ανέβει τελευταίως, χωρίς, όμως, να είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Ο Ιαν Βουγιούκας δεν μπορεί ακόμη να κριθεί, καθώς δεν έχει παίξει.

Αν, λοιπόν, δεν βελτιωθεί η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να ξεχυθεί στην αγορά για να βρει έναν σέντερ δυναμίτη, ώστε να τον συνδυάσει με τον Παπαγιάννη που πάει σταθερά καλά. Πλέον, μάλιστα, οι επιλογές είναι πολλές καθώς άνοιξε η αγορά του ΝΒΑ και οι διαθέσιμοι παίκτες γίνονται κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότεροι. 

Αν οι "πράσινοι" είχαν έναν παίκτη σαν τον Τζέιλεν Ρέινολντς της Μπάγερν, που δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβός, τότε ο Βόβορας και οι συνεργάτες του θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Πιο πολύ, όμως, χαρούμενοι θα είναι αν νικήσουν την Μπάγερν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά αφόρητη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει" η πιάτσα για βόμβα τον Γενάρη! Σκάει πώληση κορυφαίου άσου από Big-4 - Φεύγει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags