Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έχει μπροστά του ένα τρομερό εμπόδιο
| 2020-11-25 14:30:00

Απίστευτο! Γίνεται... Παπαπέτρου ο Παπανικολάου - Στον "αέρα" Έλληνας άσος, τι "παίζει" με ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Απίστευτο! Γίνεται... Παπαπέτρου ο Παπανικολάου - Στον "αέρα" Έλληνας άσος, τι "παίζει" με ΠΑΟ!

Ολυμπιακός: Έχει μπροστά του ένα τρομερό εμπόδιο. Κι αυτό δεν είναι τόσο αυτή καθ’ αυτή η Μπασκόνια, την οποία αντιμετωπίζει αύριο. Είναι περισσότερο ο ίδιος του ο εαυτός, αφού καλείται να αγωνιστεί χωρίς πέντε παίκτες λόγω του ιού. 

Οι τρεις μάλιστα από τους πέντε παίκτες είναι στη φροντ-λάιν, κάτι που κάνει το έργο του Γιώργου Μπαρτζώκα ακόμη πιο δύσκολο: "Η front line είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Κάποιοι παίκτες θα ανέβουν μία θέση για να βγουν τα λεπτά" είπε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πειραιωτών. 

Το πλέον σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Παπανικολάου, λόγω των ελλείψεων στη φροντ-λάιν θα παίξει πολύ στη θέση "4". Θα θυμίσει, δηλαδή, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τόσο όταν αυτός έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά και πλέον στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίζεται αρκετά σε αυτή τη θέση.

Ισως το παιχνίδι με την Μπασκόνια να είναι μία σούπερ ευκαιρία και για τον Αντώνη Κόνιαρη. Τον 23χρονο ταλαντούχο γκαρντ, που έχει ξεχαστεί φέτος, αφού δεν αγωνίζεται. Πέρυσι ο Κόνιαρης είχε συμμετοχή στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας αλλά φέτος έχει εξαφανιστεί. Κάποια στιγμή είχε ακουστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 ή να πάει κάπου στο εξωτερικό. Με τον καιρό αυτό το θέμα πάγωσε. Δεν προχώρησε. 

Προβλήματα ιδιαίτερα στην περιφέρεια ενόψει του αυριανού αγώνα ο Ολυμπιακός δεν έχει. Επειδή, όμως, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ότι κάποιοι παίκτες θα ανέβουν μία θέση, ίσως χρειαστεί να παίξει ο Κόνιαρης. Και αν γίνει αυτό, σίγουρα θα είναι μία ευκαιρία για τον Χανιώτη γκαρντ να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. 

Αν όχι και τώρα, τότε δεν θα παίξει ποτέ, αφού τα περιθώρια είναι ασφυκτικά. Και σε μία τέτοια κατεύθυνση, δεν αποκλείεται να ξαναβγεί στην επιφάνεια το ενδεχόμενο να πάει κάπου δανεικός. Ο Προμηθέας και το Περιστέρι θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους στην προσπάθεια που κάνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τον Κόνιαρη λέγεται ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε θα τον έπαιρνε ο Παναθηναϊκός, αν ο Ολυμπιακός τον άφηνε ελεύθερο. Οι Πειραιώτες, όμως, τον κράτησαν και ίσως και να το έκαναν αυτό, γνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο, να επιστρέψει, δηλαδή, ο διεθνής γκαρντ στους "πράσινους", από τους οποίους είχε φύγει άδοξα πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή-βόμβα για Έλληνα παικταρά - Τον "ζαχαρώνει" ο Ολυμπιακός - Αν έρθει, θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags