Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ύποπτη σιγή γύρω από το μέλλον του"
Μπάσκετ
NBA
| 2020-11-25 18:05:00

"Ψήνεται" ανατροπή με τον Αντετοκούνμπο; - Φήμες-φωτιά στις ΗΠΑ για... μεταγραφή!

Sportdog Team
"Ψήνεται" ανατροπή με τον Αντετοκούνμπο; - Φήμες-φωτιά στις ΗΠΑ για... μεταγραφή!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει υπογράψει ακόμα την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς και όσο αυτό δεν συμβαίνει, "γεννώνται" διάφορες φήμες για το μέλλον του.

Όπως επισημαίνει ο έγκυρος ρεπόρτερ Μαρκ Στάιν, υπήρχε η αίσθηση πως ο "Greek Freak" θα είχε ήδη υπογράψει μέχρι τώρα, ωστόσο αντ' αυτού επικρατεί μια... ύποπτη σιγή γύρω από τον Έλληνα σταρ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Δύο εβδομάδες πριν γίνει γνωστή η συμφωνία των Μπακς ώστε να πάρουν τον Μπογκντάνοβιτς και τον Χόλιντεϊ, υπήρχε μια γενική αίσθηση στους κύκλους της λίγκας, ότι ο Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Η αίσθηση αυτή προέκυπτε από το ότι ο Γιάννης ήταν πιθανό να εξασφαλιστεί οικονομικά, υπογράφοντας πριν από τη σεζόν και ήσυχα στη συνέχεια να ζητούσε ανταλλαγή, αν ήταν δυσαρεστημένος, όπως έκανε ο Πολ Τζορτζ στην Οκλαχόμα.
 

Τώρα; Ο Μπογκντάνοβιτς υπέγραψε με τους Χοκς και στο Μιλγουόκι έχει προκύψει μια μυστηριώδης σιγή, περιμένοντας την επιστροφή του Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα, ελπίζοντας στην υπογραφή του.

Αν ο Αντετοκούνμπο δεν υπογράψει, το Μιλγουόκι θα είναι σε μια μακρά και πολύ άβολη σεζόν με ένα μελλοντικό free agent, όπως ήταν η Οκλαχόμα το 2015/16 με τον Κέβιν Ντουράντ
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags