Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βγάλαμε άχρηστο τον Φριντέτ, διώξτε τον Όγκαστ"
| 2020-12-03 11:39:00

"Ο Βόβορας πρέπει να... - Έχει μιζέρια - Βγάλαμε άχρηστο τον Φριντέτ - Διώξτε τον Όγκαστ"!

του Γιώργου Κτενά
"Ο Βόβορας πρέπει να... - Έχει μιζέρια - Βγάλαμε άχρηστο τον Φριντέτ - Διώξτε τον Όγκαστ"!

Παναθηναϊκός: Ο Αντρέας Παπαντωνίου μίλησε στο sportdog για τους Πράσινους και την ήττα-ντροπή από τη Βιλερμπάν.

Τι σχολίασε ο παλιός "πράσινος" άσος για την παρουσία τού Βόβορα, ποιος παίκτης τού Παναθηναϊκού είναι λίγος και ποιος πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί... 

"Εκπλήσσομαι από τον Παναθηναϊκό, μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν που ήταν δυνατός, οργανωμένος, με σωστό μπάσκετ, δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η Βιλερμπάν βέβαια είναι καλή ομάδα, κανείς δεν περνάει από εκεί. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δώσουμε πίστωση χρόνου, μην γκρινιάζουμε διαρκώς", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Α. Παπαντωνίου και στη συνέχεια προσθεσε:

"Αφήστε τον Βόβορα"

"Τιποτα δεν κάνουμε τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές προπονητών, ας τον αφήσουν τον Βόβορα και όπου βγει. Δεν έχουμε δυνατότητα να αλλάξουμε καταστάσεις, τι θα κάνουμε δηλαδή για να αλλάξει η κατασταση; Να αφήσουν τον Βόβορα και να τον κρίνουν στο τέλος".



Ποιος είναι ο λόγος που έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ο Παναθηναϊκός;

"Είναι καινούργια ομάδα, γι' αυτό πρέπει να μείνει και να δουλέψει. Όταν κάνουμε επιλογή ξένων, πρέπει να τη στηρίζουμε. Αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα ξέρουν, δεν θέλουμε να κάνουμε τους έξυπνους. Πάντα στήριζα προπονητή, ποτέ δεν θα έλεγα πράγματα αρνητικά. Για να τον επιλέξεις, ξέρεις τα καλά και τα κακά του".

"Έχει μιζέρια η ομάδα"

Πώς θα χαρακτηρίζατε την κατάσταση στην ομάδα;

"Έχει μιζέρια αυτή τη στιγμή η ομάδα, γιατί δεν υπάρχει ο δυνατός οικονομικά παράγοντας και αυτό δημιουργεί γκρίνια και κάνει ρευστά τα πράγματα. Μεθαύριο θα ξανακάνει νίκη, θα θριαμβολογούμε κ.λπ. Μακάρι να πάει στην 8άδα φέτος, αλλά δεν το βλέπω όπως πάμε μέχρι στιγμής. Αν κρατήσουμε σταθερή απόδοση, ίσως τα καταφέρουμε".

"Βγάλαμε άχρηστο τον Φριντέτ"

Τι χρειάζεται η ομάδα, από την άποψη του υλικού, για να προχωρήσει σωστά;

"Να δώσουμε για παράδειγμα περισσότερο χρόνο στον Καλαϊτζάκη που παίζει καλή άμυνα, μπορεί να βοηθήσει, να παίζει περισσότερο. Επίσης, πρέπει να το ψάχνεις και να είσαι σίγουρος όταν φέρνεις έναν παίκτη. Να βρούμε ένα καλό σουτέρ, αν και εδώ βγάλαμε άχρηστο τον Φριντέτ πέρσι. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ ο Όγκαστ, θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, είναι λίγος. Χρειάζεται ένα βραχύσωμο πεντάρι η ομάδα, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε τον Παπαγιάννη να γίνει καλύτερος".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags