Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φραγκίσκος Αλβέρτης: Μεγάλη ατάκα από Αλβέρτη: "Μπλεχτήκαμε γιατί έχουμε όραμα - Να κρατήσουμε τον ΠΑΟ σε..." (vid)
| 2020-12-09 09:46:00

Μεγάλη ατάκα από Αλβέρτη: "Μπλεχτήκαμε γιατί έχουμε όραμα - Να κρατήσουμε τον ΠΑΟ σε..." (vid)

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα από Αλβέρτη: "Μπλεχτήκαμε γιατί έχουμε όραμα - Να κρατήσουμε τον ΠΑΟ σε..." (vid)

Παναθηναϊκός - Φραγκίσκος Αλβέρτης: Η "σημαία" των Πράσινων μίλησε για την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αλλά και την εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας, τονίζοντας πως υπάρχει όραμα.

«Το θέμα δεν είναι τι σε φοβίζει, αλλά τι όνειρο έχεις. Δεν είπε κανείς ότι μπλεχτήκαμε σε αυτή την υπόθεση φοβούμενοι κάτι. Μπλεχτήκαμε γιατί έχουμε ένα όραμα, ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις και η θέληση και η αγάπη είναι μεγάλη για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο που πρέπει να μείνει. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά, χωρίς να βάλουμε και τον Covid 19 μέσα, γιατί πραγματικά πρόκειται για καταστάσεις που οι ομάδες περνάνε πολύ δύσκολα, όχι μόνο εμείς. 

Σε εμάς έχει και ένα ακόμα αντίκτυπο. Δεν έχουμε εισιτήριο, τα ταξίδια έχουν γίνει πιο δύσκολα. Η μία πτήση γίνεται 3 ή 4. Το κόστος είναι τεράστιο. Ανέβηκε 1-2/3 το μπάτζετ που είχες υπολογίσει για τα ταξίδια. Για να πας στην Ιταλία πρέπει να αλλάξεις 3-4 πτήσεις. Υπολογίζεις ότι θα έχεις κόσμο στο γήπεδο, δεν έχεις κανέναν. Εμείς είμαστε εκεί και προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο και να μην έχει προβλήματα στο τέλος της χρονιάς», είπε μεταξύ άλλων στην Cosmote TV o Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags