Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχασε από Τσεντεβίτα ο Προμηθέας - Τέλος το Eurocup - Μαγικός Μάντζαρης με triple double! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-12-10 21:34:00

Έχασε από Τσεντεβίτα ο Προμηθέας - Τέλος το Eurocup - Μαγικός Μάντζαρης με triple double! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έχασε από Τσεντεβίτα ο Προμηθέας - Τέλος το Eurocup - Μαγικός Μάντζαρης με triple double! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΗ πορεία του Προμηθέα στο Eurocup ολοκληρώνεται άδοξα. Η ομάδα της Πάτρας, παρά τους υψηλούς στόχους στη διοργάνωση δεν θα προχωρήσει πέραν της φάσης των ομίλων.

Μετά την ήττα στη Γαλλία οι Προμηθείς βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελαν μόνο νίκη στη Λιουμπλιάνα απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, παρά το πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε. Κι αυτό γιατί στο πρώτο μέρος οι Πατρινοί βρέθηκαν να προηγούνται με 32-41, ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση.

Έπειτα από ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο (26-14) οι Πατρινοί είδαν την Τσεντεβίτα να παίρνει τον έλεγχο. Και παρά την προσπάθεια για ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την ομάδα της Λιουμπλιάνας να παίρνει τη νίκη. Οι Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο τέλος, όμως με το σκορ στο 75-73 ο Ίαν Μίλερ αστόχησε σε τρίποντο, με την ομάδα της Σλοβενίας να φτάνει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 32-41, 59-55, 77-73.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags