Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Nέος Παπαλουκάς στον ΠΑΟ - Έτσι τον υπέγραψε - Καλάθης στο τρίποντο - Ταλέντο για NBA!
| 2020-12-13 10:30:00

Nέος Παπαλουκάς στον ΠΑΟ - Έτσι τον υπέγραψε - Καλάθης στο τρίποντο - Ταλέντο για NBA!

του Pick n' Scroll
Nέος Παπαλουκάς στον ΠΑΟ - Έτσι τον υπέγραψε - Καλάθης στο τρίποντο - Ταλέντο για NBA!

Παναθηναϊκός: Τα φώτα στον Παναθηναϊκό και όσον αφορά στους Έλληνες είναι στραμμένα πάνω στον Γιώργο Παπαγιάννη, στον Ντίνο Μήτογλου και βέβαια στον Ιωάννη Παπαπέτρου. 

Υπάρχει, όμως, και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος είναι και ο μικρότερος από όλους. Είναι ο παίκτης στο πρόσωπο του οποίου πολλοί βλέπουν τον επόμενο πλέι-μέικερ της Εθνικής ομάδας. Όχι στο επίπεδο του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά, αλλά σίγουρα έναν παίκτη που κι αυτός θα μπορεί να γράψει ιστορία. Είναι άλλωστε παιδί με προσόντα και είναι και ψηλός όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε μία μέρα. Ο Λιθουανός ατζέντης του Καλαϊτζάκη έριξε γέφυρες στον Παναθηναϊκό, άλλο που δεν ήθελαν οι Πράσινοι και έτσι τελικώς υπογράφηκε συμφωνία για δύο χρόνια.

Δεν είναι μεγάλο το διάστημα. Είναι μικρό χρονικά το συμβόλαιο για τον Παναθηναϊκό, να έχει, δηλαδή, έναν 21χρονο παίκτη με μεγάλη προοπτική για μόλις δύο χρόνια. Ειδικά βλέποντας κάθε μέρα που περνάει, τον Καλαϊτζάκη να βελτιώνεται τόσο πολύ. Τις προάλλες στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό πάλι πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής ως πλέι-μέικερ και ενθουσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού του. Ψηλό γκαρντ, που τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο και που μοιράζει πολύ καλά την μπάλα.

Έχει, όμως, ένα σημαντικό μειονέκτημα. Που θα πρέπει να το βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται. Το μακρινό σουτ. Φέτος στα τρίποντα έχει 0/7 σε Ευρωλίγκα και Α1. Πέρυσι στη Λιθουανία, όπου έπαιζε με τη Νεβέζις, είχε 29.2% στα σουτ έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Είναι πολύ χαμηλά νούμερα για έναν γκαρντ και δη για έναν γκαρντ που θέλει να φτάσει ψηλά. Να πάει μέχρι και στο ΝΒΑ. 

Ο Νικ Καλάθης κάνει τεράστια καριέρα παρότι δεν είναι καλός σουτέρ. Κάθε μέρα, όμως, δεν είναι του Αϊ Γιάννη. Και ο μικρός από την Κρήτη θα πρέπει να δουλέψει το σουτ του όσο δεν πάει για να μπορεί έτσι να πάει η καριέρα του μέχρι εκεί που όλοι περιμένουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαν άλλος... Ζοτς ο Βόβορας - Απίστευτο αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα από Ζαλγκίρις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags