Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαλένθια: "Σκασμένος" ο Μπαρτζώκας - "Καρφιά" και υπόσχεση για τη συνέχεια
Μπάσκετ
| 2020-12-17 00:11:00

"Σκασμένος" για Βαλένθια ο Μπαρτζώκας - "Καρφιά" και υπόσχεση - "Είναι ευθύνη μου..."

Sportdog Team
"Σκασμένος" για Βαλένθια ο Μπαρτζώκας - "Καρφιά" και υπόσχεση - "Είναι ευθύνη μου..."

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από τη νοοτροπία του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν άξιζε να νικήσει.

Ο Έλληνας τεχνικός υποσχέθηκε καλύτερη συνέχεια, δηλώνοντας ότι θα βρει τον τρόπο να περάσει αυτά που ζητά στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βαλένθια, άξιζε να κερδίσει 100%. Εμείς δεν αξίζαμε κάτι από αυτό το ματς. Είχαμε λάθος νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο και είμαι απογοητευμένος γι'αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε από εκτός έδρας νίκη και ξεκινάμε το ματς με διαφορετικές πεντάδες, αλλά με σταθερά ίδια συμπεριφορά. Δεν θέλαμε να ακουμπήσουμε κανένα. Είπαμε ότι θέλουμε να παίξουμε δυνατά, αλλά μόνο η Βαλένθια έπαιξε έτσι. Η δουλειά μου δεν είναι να δημιουργώ το ταλέντο των παικτών. Αυτό υπάρχει. Μπορούμε να το δούμε. Η φιλοσοφία όμως, το πνεύμα για μάχη, αυτά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, όλα αυτά είναι δική μου ευθύνη. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει και σε ποιους μπορώ να βασιστώ, αλλά αργά ή γρήγορα θα το βρω», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, προτού προσθέσει:

«Αν πας να παίξεις το παιχνίδι "μία κατοχή εμείς, μία εσείς", χωρίς κανόνες, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, δεν έχεις ελπίδα. Δεχτήκαμε 50 πόντους στο ημίχρονο. Τον τόνο τον επιβάλλεις από την πρώτη επαφή. Εμείς είχαμε μόνο αντίδραση και ποτέ δράση. Σε κάθε φάση που θέλαμε δύναμη, πίστη, μαχητικό πνεύμα, υστερήσαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έχασαν 11 σουτ και πήραν 7 επιθετικά ριμπάουντ. Πήραν δύο συνεχόμενα σε μία φάση. Αν δεν πας εκεί να πάρεις την μπάλα, τότε έχεις λάθος αντίληψη. Πρέπει να έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, ειδικά σε ένα παγωμένο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, είναι δική μου ευθύνη αυτό».

Για το κλειστό rotation: «Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε, βγάλαμε κάποια αντίδραση. Έχουμε πολλούς παίκτες και συνεχόμενα ματς. Αποφάσισα να πάω με αυτό το rotation».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags