Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σε λίγο η συνάντηση Μπακογιάννη-Δημήτρη
| 2020-12-18 12:13:00

Μεσημέρι Παρασκευής το ραντεβού Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου - Γήπεδο στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Μεσημέρι Παρασκευής το ραντεβού Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου - Γήπεδο στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός: Σήμερα (Παρασκευή 18/12) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του, προκειμένου να τους καταθέσει τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Όπως αποκάλυψε το ΑΘηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Τρίτη (15/12), ο κ. Μπακογιάννης προτίθεται να προτείνει στους ανθρώπους του μπασκετικού Παναθηναϊκού τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με το όριο της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, όσον αφορά το χώρο που σχεδιάζεται να ανεγερθεί το νέο μπασκετικο γήπεδο των «πράσινων» στην περιοχή.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Και θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού ορίου, του ενός μήνα, που προέβλεπε και το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης που υπέγραψαν στις 20 Νοεμβρίου ο δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με όλες τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές στο πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, ΑΕΠ Ελαιώνας).

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων, θέλει στο πρότζεκτ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες τις προτάσεις της για τέσσερα οικόπεδα, στα οποία θα μπορούσε να χτιστεί το μπασκετικό γήπεδο, ενώ σκοπεύει να συζητήσει αναλυτικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του τόσο το σχέδιο χρηματοδότησης, όσο κι όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους για νέα μπασκετική σάλα στο Βοτανικό, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags