Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Κρίσιμη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάνη για Βοτανικό - Η… μπάλα στον κόσμο - Σύμφωνη η ΚΑΕ!
Μπάσκετ
| 2020-12-18 17:16:00

Κρίσιμη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάνη για Βοτανικό - Η… μπάλα στον κόσμο - Σύμφωνη η ΚΑΕ!

Sportdog Team
Κρίσιμη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάνη για Βοτανικό - Η… μπάλα στον κόσμο - Σύμφωνη η ΚΑΕ!

Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Το ραντεβού έγινε στο δημαρχείο της Αθήνας και οι δύο άνδρες συζήτησαν τα πάντα αναφορικά με το ενδεχόμενο να φτιαχτεί το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Κατά την αποχώρησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε σχετικά: «Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για όλο αυτό το πρότζεκτ. Ούτε κάποιος ο οποίος έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και το μόνο που σκέφτεται είναι το οικονομικό, η τσέπη του και οι εξυπηρετήσεις σε τρίτους.

Ούτε κάποιος που δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για κάτι τέτοιο, ούτε κάποιος που είναι προς αποχώρηση. Αυτή η απόφαση πρέπει να παρθεί από τη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Όποια κι αν είναι η απόφαση η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή για όσο διάστημα θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης. Αν έρθει άλλος ιδιοκτήτης θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags