Facebook Pixel "Δεν χαροποιεί κανέναν η απουσία του κόσμου"
| 2011-11-05 19:43:00

"Δεν χαροποιεί κανέναν η απουσία του κόσμου"

"Δεν χαροποιεί κανέναν η απουσία του κόσμου"

Ο Αλέξης Κυρίτσης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ίκαρο και τόνισε ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση για 40 λεπτά, ενώ υπογράμμισε ότι η απουσία του κόσμου (εξαιτίας της τιμωρίας του "τριφυλλιού") δεν χαροποιεί κανέναν.

«Έχουμε έναν αγώνα, λιγότερο από 48 ώρες μετά από αυτόν απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Για μία ακόμη φορά θα πρέπει ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι που τελείωσε και να εστιάσουμε σε αυτό που έρχεται. Θεωρητικά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη, στο γήπεδο.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει για ένα ακόμη παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, η ιδιαιτερότητα του να πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς κόσμο στην εξέδρα. Είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν χαροποιεί κανέναν. Είναι όμως ένα γεγονός και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μία ακόμη νίκη», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρνt.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags