Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίζει κανονικά στη Basket League ο Μαντζούκας
Μπάσκετ
| 2020-12-21 16:44:00

Σούπερ νέα για Βόβορα - Δεύτερη "μεταγραφή" μετά τον Μακ για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Βόβορα - Δεύτερη "μεταγραφή" μετά τον Μακ για Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να "ανάψει άμεσα το πράσινο φως" ώστε ο Λευτέρης Μαντζούκας να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Basket League.

Οι Πράσινοι έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να κλείσει έγκαιρα το θέμα με το τυπικό σκέλος του νεαρού άσου που απέκτησαν πρόσφατα από τον Προμηθέα.

Ο Μαντζούκας έπαιζε με το δελτίο του στην ανδρική ομάδα του Προμηθέα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο εφηβικό. Συνεπώς, το δελτίο υπαγόταν στην ΕΟΚ και ένα απαρχαιωμένος κανονισμός της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι ένας αθλητής με δελτίο δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, ώστε να αγωνιστεί μαζί της στο πρωτάθλημα των μικρών.

Ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας συμφώνησαν να καταθέσουν από κοινού έγγραφο, στο οποίο θα ξεκαθαρίζεται ότι ο Μαντζούκας δεν θα αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα του Τριφυλλιού, αλλά θα ανήκει αποκλειστικά στο ανδρικό τμήμα και έτσι ο 17χρονος άσος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League.

O ταλαντούχος παίκτης έρχεται σήμερα (21/12) στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ώστε να μπει άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα κάποιου από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags