Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Πήρε θέση για τον Ερτέλ
| 2020-12-23 12:41:00

Πήρε θέση η Μπαρτσελόνα για Ερτέλ - Αυτή είναι όλη η αλήθεια - Τον παράτησαν στην Τουρκία;

Sportdog Team
Πήρε θέση η Μπαρτσελόνα για Ερτέλ - Αυτή είναι όλη η αλήθεια - Τον παράτησαν στην Τουρκία;

Μπαρτσελόνα: Πήρε θέση για τον Ερτέλ, με ανακοίνωση 5 σημείων που αφορούν τον παίκτη!

Διαβάστε τι αναφέρουν:

1. Την Κυριακή, την ημέρα που η ομάδα αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, η ομάδα και ο παίκτης αποφάσισαν ότι δεν θα έπρεπε να παίξει τον αγώνα για να αποφευχθεί πιθανός τραυματισμός, ενόψει μιας επικείμενης αμοιβαίας συμφωνίας τερματισμού της σύμβασης.

2. Τη Δευτέρα, ο σύλλογος επέτρεψε στον παίκτη, ο οποίος δεν κλήθηκε για τον αγώνα εναντίον της Αναντολού Εφές, να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να λύσει το επαγγελματικό του μέλλον, όπως ζήτησε αυτός και ο εκπρόσωπός του.

3. Την Τρίτη, ο παίκτης ζήτησε την άδεια του συλλόγου να εργαστεί παράλληλα με την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και να είναι σε θέση να επιλύσει το επαγγελματικό του μέλλον.

4. Την Τρίτη το μεσημέρι, ο σύλλογος και ο εκπρόσωπος του παίκτη διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις και συμφωνούν να συνεχίσουν να μιλούν. Δεδομένης της κατάστασης που δημιουργήθηκε από αυτήν την διακοπή των διαπραγματεύσεων και ότι δεν ήταν υπό την πειθαρχία της ομάδας σε αυτόν τον αγώνα, αποφασίστηκε ότι ο παίκτης δεν θα επιστρέψει με την ομάδα. Ο παίκτης δεν παραμελήθηκε σε καμία περίπτωση και του δόθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις - ξενοδοχείο για τη νύχτα, κανονικό εισιτήριο πτήσης και όλα τα σχετικά έγγραφα - για να μπορέσει να ταξιδέψει και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη μέρα.

5. Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Τομά Ερτέλ ανήκει ακόμη στην Μπαρτσελόνα, ​​ενώ περιμένει να μπορέσει να λύσει το μέλλον του τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags