Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κράξιμο σε Μπαρτζώκα - Κάνει... εγκλήματα - Αυτούς "τελειώνει"
| 2020-12-24 19:13:00

Κράξιμο σε Μπαρτζώκα - Κάνει... εγκλήματα - Αυτούς "τελειώνει" - Σκάει και μπαμ - Τρία ονόματα!

του Pick n' Scroll
Κράξιμο σε Μπαρτζώκα - Κάνει... εγκλήματα - Αυτούς "τελειώνει" - Σκάει και μπαμ - Τρία ονόματα!

Ο Ολυμπιακός είναι σε άσχημη θέση μετά και την ήττα από τη Φενέρ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη αποτυχία στην Ευρωλίγκα και πλέον ο δρόμος για την οκτάδα γίνεται ολοένα και δυσκολότερος. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι, που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, που κάνουν λόγο για ευθύνες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κυρίως για τα σχήματα που χρησιμοποιεί στα τελευταία λεπτά. Με τη Ρεάλ στο τέλος δεν έπαιξε ο Σπανούλης, με τη Φενέρ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σλούκας στα τελευταία λεπτά.

Υπάρχει πρόβλημα και μένει να φανεί πως θα το αντιμετωπίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα στο στόχαστρο έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Τσαρλς Τζένκινς, καθώς είναι αγωνιστικά άφαντος. Και όπως λένε πολλοί, τη δουλειά του Αμερικάνου μπορεί να την κάνει πολύ εύκολα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ούτε με τη Ρεάλ έπαιξε, ούτε με την Φενέρ.

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάει τελικά σε αλλαγή του Τζένκινς και όχι του Ελις, που έμοιαζε ως η αρχική επιδίωξη. Για τον επιπλέον λόγο ότι γκαρντ βρίσκεις εύκολα αυτή την εποχή, ενώ ψηλό όχι.

Από το ΝΒΑ άλλωστε έχουν κοπεί ένα σωρό περιφερειακοί, που περιμένουν πως και πως πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Όπως είναι μάλιστα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γκος Ουίλιαμς, που ήδη φαίνεται να τον θέλει η Ζαλγκίρις. Όπως επίσης είναι ο Βόσνιος Ντζάναν Μούσα, τον οποίο είχε φέρει παλιότερα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Ακόμη και ο περιβόητος Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μάλλον τελείωσε όσον αφορά στην σχέση του με το ΝΒΑ και θα έρθει στην Ευρώπη. Είναι μάλιστα ένας παίκτης, που μπορεί να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ελληνικής καταγωγής και είναι εύκολος ο τρόπος, ώστε να πάρει διαβατήριο.

Οι Πειραιώτες παίζουν τώρα με την Χίμκι. Αν χάσουν και εκεί, τουλάχιστον η μία αλλαγή παίκτη είναι σίγουρη. Αν και κάποιοι λένε ότι έχει αρχίσει ήδη να δρομολογείται ένα τέτοιο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Αγγελόπουλων - Μεταγραφάρα τώρα - Τρομερή σεζόν... σκότωσε τον ΠΑΟ - Αυτόν "διώχνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags