Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Αγγελόπουλων! Φέρνουν... βρωμόχερο από το NBA - Καψούρα Μπαρτζώκα - Κλειδώνει 8άδα!
| 2020-12-26 14:00:00

Βόμβα Αγγελόπουλων! Φέρνουν... βρωμόχερο από το NBA - Καψούρα Μπαρτζώκα - Κλειδώνει 8άδα!

του Pick n' Scroll
Βόμβα Αγγελόπουλων! Φέρνουν... βρωμόχερο από το NBA - Καψούρα Μπαρτζώκα - Κλειδώνει 8άδα!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, στο παιχνίδι με τη Χίμκι, η οποία έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι στα καλύτερά της, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες, και έχοντας διάφορα θέματα να αιωρούνται, όπως αυτά της μη χρησιμοποίησης στα τελευταία λεπτά του Σπανούλη και του Σλούκα στα παιχνίδια με την Ρεάλ και τη Φενέρ αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν πολλά σενάρια για αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας με τον Ελις και τον Τζένκινς να είναι στο επίκεντρο. Ο Ελις παρότι δεν έχει φτάσει στα υψηλότερα σημεία απόδοσης προς το παρόν δεν διατρέχει κίνδυνο να φύγει. Θα γίνει κάτι τέτοιο αν στα επόμενα παιχνίδια δεν παίξει καλά και συνάμα έρθουν άσχημα αποτελέσματα. 

Ο Τζένκινς δείχνει να κινδυνεύει περισσότερο, καθώς μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια είναι αγωνιστικά άφαντος και συν τοις άλλοις τους αγώνες που έχασε τελευταίως ο Ολυμπιακός, τους έχασε περισσότερο από τη διαχείριση που έκαναν οι περιφερειακοί. Επιπλέον ήρθε και το πρόβλημα του Παπανικολάου, που θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, και το πρόβλημα στην περιφέρεια γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Και ο Παπανικολάου είναι παίκτης που κάνει θετική σεζόν και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι είναι συνεπής.

Προς το παρόν δεν ακούγεται κάτι προχωρημένο για αντικατάσταση του Τζένκινς με τους Ισπανούς, πάντως, να αναφέρουν συνέχεια τον Μέλο Τριμπλ, που κάνει παπάδες με την Φουνελαμπράντα. Ισως, όμως, ο Ολυμπιακός να κινείται αθόρυβα και κάποια στιγμή να αιφνιδιάσει. 

Την ίδια ώρα παραμένει ελεύθερος ο Ράιαν Μπρόκχοφ, ο οποίος κόπηκε πριν από μερικές μέρες από τους Σίξερς. Ο Αυστραλός είναι αγαπημένος παίκτης του Μπαρτζώκα, ο οποίος τον είχε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Είναι τρομερός σουτέρ και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στο ΝΒΑ και στους Μάβερικς με Νοβίτσκι (την πρώτη χρονιά) και Ντόντσιτς.

Αν θα πάρει έναν τέτοιο παίκτη ο Ολυμπιακός, θα είναι μεγάλη υπέρβαση. Σίγουρα το παιχνίδι της Τρίτης με τη Χίμκι και το αποτέλεσμα που θα έρθει, θα κρίνει πολλά για αρκετούς στην ομάδα του Πειραιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα… σπρώχνουν οι Αγγελόπουλοι για μεταγραφάρα - "Χτύπημα" Μπαρτζώκα σε Σλούκα και Σπανούλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags