Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Ξεκίνησε η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ - Ερωτηματικό για τον μπασκετικό ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2020-12-28 22:20:00

Ξεκίνησε η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ - Τι θα γίνει με τον μπασκετικό ΠΑΟ

Sportdog Team
Ξεκίνησε η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ - Τι θα γίνει με τον μπασκετικό ΠΑΟ

Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ ξεκίνησε, με την εταιρεία «ΤΕΜΕΣ» να παίρνει τα 16 γήπεδα του τένις.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού:

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, την 23/12/2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 724/2020 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 23/10/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση κοινού έλεγχου από τις «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Ανώνυμη Εταιρεία» με δ.τ. «Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.»  και, τον  Ιωάννη-Ιπποκράτη Στασινόπουλο επί της εταιρείας με την επωνυμία «Στάδιο 2020 Αθλητικές και Αναψυχής Εγκαταστάσεις Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία.

Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την ευρύτερη αγορά λειτουργίας και εκμετάλλευσης αθλητικών εγκαταστάσεων αντισφαίρισης, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά».

Τι θα γίνει με τον μπασκετικό ΠΑΟ;

Από τη στιγμή που η διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στην Λεωφόρο, ενώ η ΑΕΚ θα μετακομίσει στην «Αγιά Σοφιά», προκύπτουν ερωτήματα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, με τις εγκαταστάσεις να περνούν σε χέρια ιδιωτών, μένει να φανεί στο άμεσο μέλλον αν η διοίκηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να πετύχει μία ξεχωριστή συμφωνία για το κλειστό, σε περίπτωση πάντα που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις για τον Βοτανικό, που ως γνωστόν προβλέπει γήπεδο σε όμορο οικόπεδο για το μπάσκετ κι όχι εντός της βασικής εγκατάστασης. 

Πηγή: olaprasina1908.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags