Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Παπαπέτρου και ηγετική παρέμβαση
Μπάσκετ
| 2020-12-30 23:41:00

Ξέσπασμα Παπαπέτρου και ηγετική παρέμβαση - Τρομερή δήλωση αυτοκριτικής!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Παπαπέτρου και ηγετική παρέμβαση - Τρομερή δήλωση αυτοκριτικής!

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου βγήκε μπροστά, δίχως να ψάξει για δικαιολογίες.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού τόνισε πως είναι ώρα όλοι να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να κάνουν ο,τι μπορούν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Παράλληλα, δεν... μάσησε τα λόγια του και για την προσωπική του απόδοση, παραδεχόμενος ότι έκανε πολλά λάθη που δεν αρμόζουν στην ποιότητά του στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Προφανώς δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι με την σωστή νοοτροπία και προσέγγιση. Δεν είμαστε όσο επιθετικοί και σκληροί πρέπει. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό μας βάζει σε μειονεκτική θέση να κυνηγάμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ερυθρός είχε πολύ καλά ποσοστά, σουτάρανε πολύ καλά και είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Το πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε στο δεύτερο αλλά αναρωτιόμαστε γιατί δεν το κάνουμε στο πρώτο μέρος».

Για το πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει ο διακόπτης σε ένα τέτοιο ματς: «Δε θέλω να γυρίζει ο διακόπτης. Αν δεν είσαι καλός στο ξεκίνημα προσπαθείς να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα καθαρά. Που μπορώ να είμαι καλύτερος. Σε κάποια ματς είσαι πιο κουρασμένος, σε άλλα δεν μπαίνουν τα σουτ. Ξεκίνησα με λάθη που δεν είναι αντάξια της ποιότητας και της δουλειάς μου. Στο ημίχρονο προσπάθησα να ηρεμήσω να το δω λογικά και να δω πως μπορώ να γίνω χρήσιμος. Ήμασταν όλοι σωστοί στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Πάντα στη ζωή προσπαθώ να δώσω λογική εξήγηση. Δεν είναι στιγμή για πανικό. Δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Στην άμυνα ή την επίθεση. Ή την ψυχολογία. Να γίνουμε πιο θετικοί για την ομάδα. Για να μπει στο σύνολο. Δεν είναι ώρα για απολογισμό ή πανικό. Είμαστε πριν τα μέσα της χρονιάς/ Είναι ώρα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Ήρεμα και λογικά. Με τον Πιτίνο κάναμε ένα φοβερό σερί. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags