Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μπρόκχοφ φαίνεται ότι απασχολεί τους Πειραιώτες
| 2020-12-31 10:05:00

"Μπαρτζώκα, τελείωνε με Σλούκα, Σπανούλη - Αυτόν τον γκαρντ πάρε χθες - Όργια, μεγάλη... χώστρα"!

του Γιώργου Κτενά
"Μπαρτζώκα, τελείωνε με Σλούκα, Σπανούλη - Αυτόν τον γκαρντ πάρε χθες - Όργια, μεγάλη... χώστρα"!

Ολυμπιακός: Ο Μπρόκχοφ φαίνεται ότι απασχολεί τους Πειραιώτες και ο Γιώργος Μπουσβάρος, που ασχολείται όσο λίγοι στην Ελλάδα με το μπάσκετ, μας μίλησε για τον Αυστραλό που γνωρίζει πολύ καλά ο Μπαρτζώκας. 

"Έπρεπε να είχε πάρει ήδη τον Μπρόκχοφ - Ξέρει ο Μπαρτζώκας - Μπάτζετ 3-4 εκατ."

"Θα έπρεπε να τον είχε πάρει ήδη. Δεν ξέρω στα οικονομικά τι γίνεται, διαβάζω ότι έχει 3-4 εκατ. ευρώ μπάτζετ η ομάδα, αν ισχύει θα πρέπει να το διαθέσει. Πρέπει να πάρει ακόμα έναν άσσο η ομάδα, για να τελειώσει αυτό το Σλούκας-Σπανούλης, Σπανούλης-Σλούκας. Γιατί βλέπω ότι ζει με αυτό η ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Μπούσαβρος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Πρέπει να πάρει και έναν ψηλό, να δώσει λεφτα αν θέλει να πάει στους 8 της Ευρωλίγκας και να κάνει καλή ομάδα. Ο Μπαρτζώκας ξέρει πού χρειάζεται να τα δώσει".

"Μεγάλη... χώστρα - Έκανε όργια - Ο Φριντέτ είναι καλύτερος"

Πώς ήταν στην κοινή τους θητεία στη Λοκομοτίβ Κουμπάν;

"Ήταν... χώστρα μεγάλη, έπαιξαν και Final4 μαζί. Πολύ καλός, ξέρει να παίξει, έχει άπλωμα στο κορμί, είναι σουτέρ χωρίς τρίπλα και χωρίς ταμπλό - Δηλαδή σουτάρει από τις γωνίες. Ξέρει να παίξει. Είναι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να μπολιάσει με την ομάδα αν έρθει, κι έπειτα να μιλήσουμε. Να δούμε και την κατάσταση που είναι. Πάντως, τότε, έκανε όργια".

Από την περιγραφή έρχεται στο μυαλό μου ένας παίκτης τύπου Φριντέτ. Έχω δίκιο; 

"Ο Φριντέτ είναι καλύτερος σουτέρ, αλλά έχει διαφορετικό κορμί και χάθηκε στην Ευρωλίγκα. Ο Μπρόκχοφ ξέρει την Ευρωλιγκα, ξέρει πού να παίξει. Αλλά αν η Μπάγερν, η Βαλένθια και η Ζαλγκίρις συνεχίσουν να κερδίζουν, είναι δύσκολα για τις ελληνικές ομάδες να φτάσουν στους 8".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς - Απερίγραπτο ΧΟΥΝΕΡΙ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags