Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το θρίλερ με τον επόμενο προπονητή των Πράσινων καλά κρατεί
| 2021-01-07 10:35:00

Αυτόν τον κόουτς ήθελε σαν τρελός ο Φράγκι - Τα δύο μεγάλα φαβορί τώρα - Παίζει έκπληξη μεγατόνων!

του Pick n' Scroll
Αυτόν τον κόουτς ήθελε σαν τρελός ο Φράγκι - Τα δύο μεγάλα φαβορί τώρα - Παίζει έκπληξη μεγατόνων!

Παναθηναϊκός: Το θρίλερ με τον επόμενο προπονητή των Πράσινων καλά κρατεί. Στο χθεσινό μας κείμενο δεν αναφέραμε καθόλου το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη, γιατί οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει η Ούνιξ Καζάν. Όπως και επιβεβαιώθηκε σήμερα. 

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είχε θέσει ως πρώτο στόχο τον Πρίφτη, ήξερε, όμως, ότι είναι απίθανο να τον φέρει τώρα στο ΟΑΚΑ. Το προσπάθησε ο Φράγκι, αλλά δεν του βγήκε. Ο Πρίφτης συνεχίζει στο Καζάν αλλά το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Οντετ Κάτας, ο οποίος, όμως, έχει κι αυτός συμβόλαιο. Είναι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και λέγεται ότι είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει η ισραηλινή ομάδα. Ο Κάτας έχει πολλές συμπάθειες στον Παναθηναϊκό, άλλωστε ήταν συμπαίκτες με τον Αλβέρτη και τον Καλαϊτζή.

Οπότε τι μένει αν δεν κάτσει και του Κάτας; Μένει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος περιμένει στο ακουστικό του για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Τον οποίο υπηρέτησε και ως παίκτης και ως προπονητής.

Περιπτώσεις Σάσα Ομπράντοβιτς και Περάσοβιτς μάλλον πρέπει να αποκλειστούν, δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί ένα άλλο ενδεχόμενο. Να μείνει το σχήμα ως έχει με Χαραλαμπίδη και Γιαπλέ. Ειδικά αν υπάρξει πολύ καλή εικόνα και νίκες στα παιχνίδια με τη Ζενίτ και την ΑΕΚ. Η αγορά είναι πολύ φτωχή σε προπονητές και επομένως κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, τη στιγμή μάλιστα που και το ταμείο της ΚΑΕ δεν είναι πάρα πολύ δυνατό.

Μάλλον, όπως έχουν τα πράγματα, δεν πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για Κατσικάρη - Αυτή είναι η "βόμβα" στον ΠΑΟ; Έγινε επαφή, τελευταίες πληροφορίες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags