Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάνε μπαμ στον Ολυμπιακό - Τελειώνει Έλληνας άσος - Έρχεται μεταγραφάρα - Διαβάστε ονόματα!
| 2021-01-09 17:05:00

Σκάνε μπαμ στον Ολυμπιακό - Τελειώνει Έλληνας άσος - Έρχεται μεταγραφάρα - Διαβάστε ονόματα!

του Pick n' Scroll
Σκάνε μπαμ στον Ολυμπιακό - Τελειώνει Έλληνας άσος - Έρχεται μεταγραφάρα - Διαβάστε ονόματα!

Ο Ολυμπιακός έστω και με δυσκολία, έστω και με την βοήθεια της διαιτησίας, μπόρεσε και νίκησε την Μπάγερν. Εμεινε έτσι ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Και τα κατάφερε παρότι δεν έπαιξαν ο Παπανικολάου με τον ΜακΚίσικ, δύο, δηλαδή, από τις βασικές του μονάδες.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικός, τίποτα, όμως, παραπάνω. Είναι αμφίβολο, δηλαδή, αν θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την πρόκριση στην οκτάδα, αφού την ίδια ώρα πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Προς το παρόν, λέγεται ότι αποκλείεται να κάνει μεταγραφή, αλλά δεν αποκλείεται πιο μετά να γίνει κίνηση. Υπάρχει άλλωστε χρονικό περιθώριο, αφού οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα λήγουν στις 24 Φεβρουαρίου. Μετά από εκείνη την ημερομηνία, δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ανθρωποι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δηλώνουν σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφή πριν από την λήξη της σχετικής προθεσμίας. Και λένε επίσης ότι το πιο πιθανό είναι να φύγει ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ηταν άλλωστε να πάει στην Χάποελ Χολόν, αλλά η ιστορία με τον κορωνοϊό του χάλασε τα σχέδια.

Ο Ολυμπιακός αν πάρει παίκτη, αυτός θα είναι στην περιφέρεια, εκεί, όπου υπάρχει κενό, κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο κόσμος της ομάδας θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Τομά Ερτέλ, αλλά δεν γίνεται για πολλούς λόγους να πάρει τον Γάλλο. Ο βασικός είναι ότι έληξε η προθεσμία για μεταγραφή από ομάδα της Ευρωλίγκας σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Δεν θα τους χαλάσει, όμως, τους φίλους της ομάδας του Πειραιά αν αποκτηθεί ένας παίκτης σαν τον Νάιτζελ Γκος Ουίλιαμς, που είχαν παλιότερα και πριν από μερικές μέρες πήγε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Γενικώς ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει ότι η ομάδα του είναι σε θετικό δρόμο, αλλά της λείπει κάτι, ώστε να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Ισως, όμως, αυτό το κάτι, να υλοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Αυτός "τελειώνει" από την ομάδα - Bαλμπουενά και Χολέμπας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags