Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερή εξέλιξη για Κάτας: Θέλει να συνεχίσει να είναι προπονητής του Ισραήλ!
| 2021-01-11 16:00:00

Τρομερή εξέλιξη για Κάτας: Θέλει να συνεχίσει να είναι προπονητής του Ισραήλ!

Sportdog Team
Τρομερή εξέλιξη για Κάτας: Θέλει να συνεχίσει να είναι προπονητής του Ισραήλ!

Παναθηναϊκός: Παρότι η συμφωνία του με το Τριφύλλι είναι προ των πυλών ο Όντεντ Κάτας θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο και της εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Ο 46χρονος προπονητής είχε συνάντηση με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του και εκεί συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας του με την εθνική του ομάδα, τώρα που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο Κάτας εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο και του Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνοντας μια ομάδα Ευρωλίγκας δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο για τα τελευταία ματς των «παραθύρων», τον Φεβρουάριο.

Αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο όταν ήταν ακόμα και στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς αγωνιζόμενη στο BCL της FIBA οι δύο διοργανώσεις δεν συνέπιπταν ποτέ. Tο συμβόλαιο του Κάτας με το Ισραήλ έχει ισχύ έως τον Οκτώβριο του 2021, ωστόσο θέλει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Πάντως, το όλο θέμα με το Ισραήλ δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε αν τελικά βρεθεί φόρμουλα για να παραμείνει και στον πάγκο της εθνικής του ο 46χρονος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags