Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Όντεντ Κάτας: Οριστικές εξελίξεις - Ο Κάτας νέος προπονητής του ΠΑΟ - Συμφωνία έκπληξη με το Τριφύλλι!
Μπάσκετ
| 2021-01-11 17:04:00

Οριστικές εξελίξεις: Ο Κάτας νέος προπονητής του ΠΑΟ - Συμφώνησε να... χάσει τεράστιο ματς!

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις: Ο Κάτας νέος προπονητής του ΠΑΟ - Συμφώνησε να... χάσει τεράστιο ματς!

Παναθηναϊκός - Όντεντ Κάτας: Η συμφωνία του Όντεντ Κάτας με τον Παναθηναϊκό ήταν οριστική, αλλά τώρα έγινε κι επίσημη.

Μετά την συνάντηση που είχε ο 46χρονος τεχνικός με την ομοσπονδία της χώρας του, προκειμένου να εκφράσει την πρόθεσή του να παραμείνει στο «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ, ανάρτηση στο twitter από την ομοσπονδία μπάσκετ της πατρίδας του έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία του Κάτας με τον Παναθηναϊκό, επισημοποιώντας επί της ουσίας τον «γάμο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια σημαίνει, πως ο νέος κόουτς των Πρασίνων θα χρειαστεί να λείψει από το Τριφύλλι στα... παράθυρα των Εθνικών ομάδων και πιθανότατα θα χάσει το εκτός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Αναλυτικά το tweet:

«Σε μία συνάντηση μεταξύ του Όντεντ Κάτας και των επικεφαλής της ομοσπονδίας, ο Κάτας μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε ότι θα κοουτσάρει την Εθνική Ισραήλ στο παράθυρο του Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία και την Ισπανία στη φούσκα της Πολωνίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags