Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μετράνε αντίστροφα ώστε ο Οντεντ Κάτας να έρθει στην Ελλάδα
| 2021-01-12 11:30:00

Οι πρώτες βόμβες Κάτας! Φέρνει παικταρά απ’ το Ισραήλ - Ανατροπή με τον τελειωμένο - Ποιον διώχνει

του Pick n' Scroll
Οι πρώτες βόμβες Κάτας! Φέρνει παικταρά απ’ το Ισραήλ - Ανατροπή με τον τελειωμένο - Ποιον διώχνει

Παναθηναϊκός: Μετράνε αντίστροφα ώστε ο Οντεντ Κάτας να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τα ηνία. Λογικά την Πέμπτη ο Ισραηλινός προπονητής θα έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να δουλέψει ξανά στο «τριφύλλι», αυτή την φορά ως προπονητής.

Ο Κάτας ξέρει τι σημαίνει γενικά Παναθηναϊκός, έχει και πολύ καλή εικόνα από την φετινή παρουσία της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει κίνηση, ώστε να αποκτηθεί ένας πλέι-μέικερ, ο οποίος μαζί με τον Σέλβιν Μακ θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος, βασικά για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Μάρκους Φόστερ δεν έπαιξε με την ΑΕΚ, είναι σε δύσκολη θέση, αν και ο Κάτας έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν, αφού πέρυσι στο Ισραήλ ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν σπουδαίος.

Φύγει, δεν φύγει ο Φόστερ, η σκέψη για απόκτηση πλέι-μέικερ είναι πολύ έντονη και αν προχωρήσει οριστικά, θα μιλάμε για έναν παίκτη, που έχει εμπειρία ευρωπαϊκή. Σαν τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, που παίζει στην Παρτίζαν και το όνομά του είχε ακουστεί πριν από μερικές μέρες για τον εξάστερο.

Δεν αποκλείεται, όμως, ο Κάτας να κοιτάξει την αγορά, την οποία ξέρει καλύτερα από όλες, αυτή, δηλαδή, του Ισραήλ. Μία αγορά, που πάντα έχει ευκαιρίες και που βέβαια ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού τις ξέρει καλύτερα από όλους.

Παράλληλα είναι άγνωστο τι θα γίνει και με τον Ζακ Ογκαστ. Ο ομογενής σέντερ επανήλθε κόντρα στην ΑΕΚ, μετά από πολυήμερη απουσία, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μένει να φανεί αν θα του δοθεί νέα πίστωση ή θα μεθοδευθεί η περίπτωση μετακόμισής του σε ομάδα του εξωτερικού. Αλλωστε όπως πάει η κατάσταση δεν συμφέρει κανέναν, αφού ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει κάτι από τον παίκτη και ο Ογκαστ, μη ταιριάζοντας με το αγωνιστικό σχήμα, χάνει μία χρονιά από την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμ Ντρεοσί! Φέρνει καρυδάτο χαφ - "Τρέμει" ο Κουρμπέλης - Επιτέλους τα σκάει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags