Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Κάτας μετά τη συντριβή από Φενέρ: "Πολύ κακό συναίσθημα για μένα, δεν μπόρεσα να βοηθήσω"
Μπάσκετ
| 2021-01-15 22:31:00

Κάτας μετά τη συντριβή από Φενέρ: "Πολύ κακό συναίσθημα για μένα, δεν μπόρεσα να βοηθήσω"

Sportdog Team
Κάτας μετά τη συντριβή από Φενέρ: "Πολύ κακό συναίσθημα για μένα, δεν μπόρεσα να βοηθήσω"

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Στην κάκιστη εικόνα του Τριφυλλιού στάθηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Όντεντ Κάτας, μετά την ήττα από τη Φενέρ, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι θα είναι καλύτεροι στο μέλλον.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε με το πέρας του αγώνα: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, που το δείχνει και το σκορ. Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Τις τελευταίες μέρες προσπάθησα να βρω την ομάδα. Δεν ήταν μόνο μια σκληρή ήττα, αλλά και πολύ κακό συναίσθημα για μένα, γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και προπονήσεις. Θα είμαστε εντάξει. 

Είπα στους παίκτες μου να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι, να συνεχίσουν να παλεύουν, ανεξάρτητα τις συνθήκες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το παιχνίδι αυτό, όσον αφορά το μπάσκετ, γιατί τους αφήσαμε να παίξουν όπως θέλουν, βρήκαν πολλούς εύκολους πόντους. Πρέπει να βελτιωθούμε, να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και θα είμαστε καλύτεροι το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags