Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: "Χάρισον, Έλις δρόμο - Θέλουμε ψηλό - Να βοηθήσουν οι Αγγελόπουλοι - Χάος μετά τον Σλούκα"!
Μπάσκετ
| 2021-01-15 23:49:00

"Χάρισον, Έλις δρόμο - Θέλουμε ψηλό - Να βοηθήσουν οι Αγγελόπουλοι - Χάος μετά τον Σλούκα"!

Sportdog Team
"Χάρισον, Έλις δρόμο - Θέλουμε ψηλό - Να βοηθήσουν οι Αγγελόπουλοι - Χάος μετά τον Σλούκα"!

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Έξαλλοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το "κάζο" από την Βιλερμπάν μέσα στο ΣΕΦ, που δυσκολεύει πλέον το έργο των Ερυθρόλευκων για είσοδο στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Οι περισσότεροι αναφέρονται στην έλλειψη ενός δυνατού ψηλού, "κατακεραυνώνοντας" τον Έλις, αλλά και στην θέση "1", όπου όπως λένε, "υπάρχει χάος μετά τον Σλούκα".

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια φίλων του Ολυμπιακού στο Facebook της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ:

"Χάρισον Ελις Τζενκινς δρόμο. Αν θελουμε κάτι πραγματικά καλό τότε παίρνουμε ένα δημιουργικό Γκαρντ, έναν σουτέρ κιλερ καλύτερο από τον απογοητευτικό Χάρισον και έναν ψηλό κατά προτίμηση να παίζει 4-5. Ο Γιαμπουσέλε που μας ‘’σκότωσε’’ σήμερα είναι εξαιρετικός παίχτης!

Πάρτε ενα ψηλό που να μην φοβαται και μη παει σε ολες τις φάσεις σαν κοτα.. Ελεος δλδη...σε καθε παιχνίδι κανουν παρτι στη ρακετα μας

Κάθε φορά η ομάδα ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω. Μπαρτζώκα κούρασες,μη παίρνεις ψηλό και κάτσε με τον Έλλις να μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος και να ανασταίνεις όλο και κάποιον κάθε φορά

Ξεκινήστε να μας ζαλισετε τα @@ ότι φταίει πάλι ο Σπανούλης. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αυτήν την στιγμή είναι οι Αφοί με 2 προσθήκες σέντερ και ένα playmaker. Κρίμα το πισωγύρισμα απόψε.

Το εχασε ο Μπαρτζωκας παλι....δεν μπορει να χανεις συνεχεια στο γηπεδο απο την πχ Βιλερμπαν...που την σκορπισε ο βαζελος την προηγουμενη αγωνιστικη, αντε μ.......κα Μπαρτζωκα, ποτε θα βρουμε ενα προπονητη της προκοπης ;;;;;;;

Αν δεν παρουμε ψηλο στις επομενες 7..8 μερες το χασαμε το τρενο για φετος!! Μπαρτζωκα σημερα παλι κοιμηθηκες δεν σε παει το Σεφ?

5αρι και ψυχολόγο σε Σπανούλη Μπαρτζώκα.. η πιο ντροπιαστική ήττα την τελευταία τριετία

Πάρτε ένα γαμημένο ψηλό επιτέλους. Τι περιμένετε να γίνει ο Έλις, Χακίμ. Τρίτο παιχνίδι που χάνουμε από την ανυπαρξία δεύτερου ψηλού φέτος. Πιο άνευρος ψηλός δεν έχει περάσει από την ομάδα.

μετα τον Σλούκα το χάος στην δημιουργία. Καλα στο 5 σταθερό χωνί ήμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρτίνς! Διώχνει τρεις ξένους από τον Ολυμπιακό - Ο ένας απίστευτη έκπληξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags