Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα φέρει τον Χεζόνια στην Ελλάδα;
| 2021-01-17 12:00:00

Έτσι περνά ο Ολυμπιακός - Θέλει μεταγραφή-βόμβα - "Παιδί" Μπαρτζώκα - Καψούρα Παναθηναϊκών!

του Pick n' Scroll
Έτσι περνά ο Ολυμπιακός - Θέλει μεταγραφή-βόμβα - "Παιδί" Μπαρτζώκα - Καψούρα Παναθηναϊκών!

Ολυμπιακός: Ήταν σε σούπερ θέση μετά τη νίκη στο Τελ Αβίβ, αλλά πλέον είναι περίπου στο άλλο άκρο μετά την ήττα-σοκ από τη Βιλερμπάν. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα μετράει διπλά και τριπλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, επομένως ήττες όπως αυτή με τη Βιλερμπάν κοστίζουν τρομερά. 

Οι Πειραιώτες έχουν ακόμη ελπίδες για να τα καταφέρουν, αλλά θα πρέπει να κάνουν μία μικρή υπέρβαση, παίρνοντας ματς όπως με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και εκτός έδρας με τη Ζαλγκίρις και την Αρμάνι.

Εχουν αποδείξει ότι μπορούν να έχουν σπουδαίες βραδιές, μάλλον, όμως, δεν έχουν το βάθος και την ποιότητα για να αντέξουν μέχρι το τέλος. Κάτι που φάνηκε και προχθές το βράδυ με τους Γάλλους.

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ ακούγεται εδώ και καιρό, προς το παρόν, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Εκτός αν ο Ολυμπιακός κινείται με μυστικότητα και στο τέλος εκπλήξει άπαντες. Πάντως, υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να αλλάξουν μία κατάσταση, άλλωστε οι ομάδες της Ευρωλίγκας, που έχουν φιλοδοξίες, το αποδεικνύουν αυτό.

Η Εφές πήρε από το ΝΒΑ τον Μούσα και πάει να ρίξει τη βόμβα με τον Ιλιάσοβα, η Ζενίτ πήρε τον σπουδαίο Ταρίκ Μπλακ, η Φενέρ έχει πάρει τον Γκούντουριτς και η διαφορά φαίνεται.

Και υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, έτοιμοι να έρθουν στην Ευρώπη και να αλλάξουν την κατάσταση. Όπως είναι ο Αυστραλός Μπρόκχοφ, ο οποίος ήταν με τον Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο προπονητής του Ολυμπιακού τον ήθελε στον Πειραιά κάποια στιγμή.

Κάποια στιγμή λίγο πιο μετά ίσως το σκεφτεί να γυρίσει στην Ευρώπη και ο Μάριο Χεζόνια, ο Κροάτης, που παλιότερα ήταν στην Μπαρτσελόνα, είναι γνωστός λάτρης του Παναθηναϊκού και πλέον δεν έχει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Γιόγκι Φέρελ, που είχε απασχολήσει πριν από ένα μήνα την Μπαρτσελόνα, είναι ένας ακόμη παίκτης, που μπορεί να φέρει, τα πάνω κάτω. Ο βραχύσωμος πλέι-μέικερ «κόπηκε» πριν από λίγο από τους Καβαλίερς.

Γενικώς υπάρχει πολύ υλικό. Αυτό, που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ή θα συνεχίσει όπως έχει. Ο κόσμος του, πάντως, φωνάζει για ενίσχυση εδώ και τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κορυφαία ομάδα της Premier League ο Σεμέδο - Άνω-κάτω στον Ολυμπιακό - "Καψούρα" του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags