Facebook Pixel Γιαννάκης για Γκάλη: "Στεναχωριόμουν που δεν ήταν ομαδικός" - Τι είπε για το παρατσούκλι "δράκος"!
| 2021-01-19 11:17:00

Γιαννάκης για Γκάλη: "Στεναχωριόμουν που δεν ήταν ομαδικός" - Τι είπε για το παρατσούκλι "δράκος"!

Sportdog Team
Γιαννάκης για Γκάλη: "Στεναχωριόμουν που δεν ήταν ομαδικός" - Τι είπε για το παρατσούκλι "δράκος"!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την ζωή και την καριέρα του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη, ενώ εξήγησε ποιος και γιατί του έδωσε το παρατσούκλι "δράκος".

Αναφερόμενος στον Νίκο Γκάλη τόνισε: «Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ήταν χαρισματικός σκόρερ. Μπορούμε να βάλει την μπάλα στο καλάθι με όποιον τρόπο ήθελε, αλλά παράλληλα να είναι ελκυστικός και για τον κόσμο, για την τηλεόραση, ακόμα και για εμάς. Ήταν showman.

Εμένα με ενδιέφερε η ουσία. Πολλές φορές, δεν σου κρύβω, πως στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός. Πάντα πίστευα πως δεν είχε κανένα λόγο να μην συμπαραστέκεται. Είχε την ικανότητα, άλλωστε, να σκοράρει με υψηλά ποσοστά. Απλά ίσως του έβγαινε ενδόμυχα απ' τον τρόπο που έμαθε το μπάσκετ στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιες φορές, επειδή δεν είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, να αισθανόμασταν άβολα μεταξύ μας. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο υπήρχε αλληλοσεβασμός και γι' αυτό το λόγο βγήκαν μεγάλα αποτελέσματα και τρομερές επιτυχίες.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές γιατί ο Νίκος δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, καθώς μας ενώνουν υπέροχες στιγμές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags