Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν έχει τύχη να περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας
| 2021-01-19 12:00:00

Το πρώτο "μπαμ" Κάτας, πλέι-μέικερ από Ισραήλ - Φέρνει ομογενή ο Μπαρτζώκας, νέος Ποκουσέφσκι!

του Pick n' Scroll
Το πρώτο "μπαμ" Κάτας, πλέι-μέικερ από Ισραήλ - Φέρνει ομογενή ο Μπαρτζώκας, νέος Ποκουσέφσκι!

Παναθηναϊκός: Δεν έχει ουσιαστική τύχη να περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ελπίδες και θα συνεχίσει να έχει αρκετές, αν κερδίσει στην Γαλλία την Βιλερμπάν.

Όπως και να έχει, πολύ δύσκολα οι δύο ομάδες δεν θα κάνουν μεταγραφές. Στον Παναθηναϊκό ο Οντεντ Κάτας χρειάζεται λίγες μέρες για να αξιολογήσει το υλικό και έπειτα θα πάρει αποφάσεις. Ο Μάρκους Φόστερ είναι στην πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Ο Φόστερ έχει προσόντα και το ξέρει καλά αυτό ο Κάτας, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ έπαιζε πέρυσι στο Ισραήλ. Είναι, όμως, αγχωμένος ο Φόστερ και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Στην περίπτωση, που τελικά γίνει κίνηση, ο Παναθηναϊκός θα πάει για πλέι-μέικερ και δεν αποκλείεται ο Κάτας να φέρει κάποιον που ξέρει καλά από το Ισραήλ.

Στον Ολυμπιακό θα γίνει κίνηση, αν διαπιστωθεί ότι ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου είναι σοβαρότερος από ό, τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Και είναι πιθανό η ομάδα του Πειραιά να πάει σε μία κίνηση, που δεν θα είναι τόσο ακριβή, αλλά θα κάνει τη δουλειά της.

Πάντως, και οι δύο «αιώνιοι» έχουν στραμμένο το μυαλό τους και στην επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε το έδειξε με την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα. Δεν είναι λίγο πράγμα το γεγονός ότι πήρε ίσως το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο.

Και ο Ολυμπιακός κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο ελληνικός του κορμός δεν είναι όπως ήταν. Εχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά ο Πρίντεζης οδεύει στα 36, ο Σπανούλης στα 39, ο Παπανικολάου στα 31. Και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον 23χρονο Αντώνη Κόνιαρη, που πήγε δανεικός στην Ομπραντόιρο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και την αγορά της Αμερικής για ομογενείς παίκτες, καθώς θέλει να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο, ενώ πάντα κοιτάει γύρω γύρω για να βρει μία ανάλογη περίπτωση με αυτή του Ποκουσέφσκι, ο οποίος ήρθε στα 15 του στην Ελλάδα και τώρα παίζει στο ΝΒΑ με τους Θάντερ. Με τον Ολυμπιακό να κάνει σπουδαία δουλειά με τον νεαρό Σέρβο και να αποκομίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια από την μετακόμισή του στην Οκλαχόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις με Παπασταθόπουλο - Τεράστια έκπληξη - Εκεί υπογράφει - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags