Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ισοπέδωσε" τη Μπάγερν η Αρμάνι - Αυτή τη φορά νίκησε στο τέλος η Βιλερμπάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-01-21 23:54:00

"Ισοπέδωσε" τη Μπάγερν η Αρμάνι - Αυτή τη φορά νίκησε στο τέλος η Βιλερμπάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ισοπέδωσε" τη Μπάγερν η Αρμάνι - Αυτή τη φορά νίκησε στο τέλος η Βιλερμπάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Αρμάνι Μιλάνο, που έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και έφτασε εμφατικά στη νίκη (75-51), με τους Βαυαρούς να μην μπαίνουν σε κανένα σημείο στο κλίμα του αγώνα.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο (13-7) με την Μπάγερν Μονάχου (12-9) έμοιαζε αμφίρροπη και όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά. Στην πράξη τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα μπήκαν με το πόδι στο γκάζι, δεν έχασαν τον έλεγχο σε κανένα σημείο και έφτασαν σε μια από τις πιο άνετες νίκες τους στην regular season.

Η ιταλική ομάδα κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση, απέναντι στην Μπάγερν που από νωρίς έχασε την επαφή της με το σκορ και δεν μπόρεσε να πλησιάσει σε κανένα σημείο.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 14 πόντους ήταν το πρώτο.. βιολί της Αρμάνι στο σκοράρισμα, με τον Κέβιν Πάντερ να τον ακολουθεί με 12 πόντους, ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία του Ζακ ΛεΝτέι με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από πλευράς Μπάγερν οι 12 πόντοι του Τζέιλεν Ρέινολντς δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν τον ρου του αγώνα.

Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η Αρμάνι κυριάρχησε στο παρκέ και πριν η Μπάγερν καταλάβει τι συνέβη, το φωτεινό ταμπλό έγραψε 16-2 στο 6ο λεπτό. Η Μπάγερν έδειξε σημάδια αντίδρασης, χάρη στην άμυνά της, όμως οι Ιταλοί διατήρησαν τον έλεγχο και έκλεισαν το δεκάλεπτο με προβάδισμα της τάξεως των 10 πόντων )20-10). Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στη συνέχεια για την Αρμάνι. Ο ΛεΝτέι έδωσε λύσεις, η Μπάγερν είχε μπλοκάρει πλήρως στην άμυνα των παικτών του Μεσίνα και η διαφορά αυξήθηκε για το 42-20 του πρώτου ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση πήρε το δρόμο της στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο μονόλογος της Αρμάνι συνεχίστηκε, με τον Πάντερ και τον Χάινς να φωνάζουν παρών και τη διαφορά να... εκτοξεύεται για το 63-35 του δεκαλέπτου, το οποίο έκανε τυπική διαδικασία την τέταρτη περίοδο, κατά την οποία η Μπάγερν απλώς ροκάνισε τη διαφορά για το τελικό +24 των «κόκκινων» του Μιλάνου.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 42-20, 63-35, 75-51/


Νίκη στο τέλος για Βιλερμπάν

Η γαλλική ομάδα είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά οι «νυχτερίδες» ήταν κοντά σε όλη την διάρκεια, δείχνοντας έτοιμες για να… κλέψουν την νίκη. Αλλά στο πρώτο τρίλεπτο της τέταρτης περιόδου η Βιλερμπάν με ένα επιμέρους σκορ 13-6, έστειλε την διαφορά στους 14 πόντους (74-60) και έκτοτε δεν συνάντησε πρόβλημα για να φτάσει στο τελικό 90-77.

Από την Βιλερμπάν ο Χάουαρντ είχε 17 πόντους, ο Γιαμπουλέσε 14 πόντους ενώ από την Βαλένθια ο Κάλινιτς είχε 18 πόντους, ο Ουίλιαμς 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 40-34, 61-54, 90-77.


Πηγή: ebasket.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags