Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιον θα φέρει στην Ελλάδα o Κάτας;
| 2021-01-23 15:45:00

Αυτόν "έφαγε" ο Κάτας - Φέρνει άμεσα αντικαταστάτη - Τα πρώτα ονόματα στη λίστα - Ραγδαίες εξελίξεις

του Pick n' Scroll
Αυτόν "έφαγε" ο Κάτας - Φέρνει άμεσα αντικαταστάτη - Τα πρώτα ονόματα στη λίστα - Ραγδαίες εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Λάρισα, καθώς και για την διαβολοβδομάδα, όπου έχει να αντιμετωπίσει την Ρεάλ και την Βαλένθια. Ο Οντεντ Κάτας είδε θετικά πράγματα στα παιχνίδια με Αρη και Χίμκι, αλλά ξέρει καλά ότι ο δρόμος είναι πολύ ανηφορικός ακόμη.

Την ίδια ώρα σκέφτεται και το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται πλέον ο Μάρκους Φόστερ. Ο Ισραηλινός ψάχνει έναν κόμπο-γκαρντ, που εκτός των άλλων να έχει πολύ καλό σουτ. Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ του αρέσει, αλλά θέλει έναν παίκτη με καλύτερο σουτ. Για αυτό και ο ίδιος, αλλά και το επιτελείο του ψάχνουν καθημερινά για την καλύτερη δυνατή λύση.

Και την ψάχνουν αυτή την λύση στην Ευρώπη, αφού θέλουν έναν γκαρντ, που να μπορεί να προσαρμοστεί με το καλημέρα. Από ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορούν να πάρουν, καθώς έχει λήξει η σχετική προθεσμία. Εκτός αν θέλουν να τον χρησιμοποιούν μόνο σε Α1 και Κύπελλο, κάτι, που δεν φαίνεται πολύ πιθανό. Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Τομά Ερτέλ, που είναι χωρίς ομάδα.

Ο Κάτας, όμως, θέλει παίκτη, που να μπορεί να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, ώστε να περάσει ομαλά αυτά, που θέλει να περάσει στην ομάδα του.

Η Εστουντιάντες από την Ισπανία έριξε την βόμβα της, αφού πήρε τον περίφημο Χουάν Χοσέ Μπαρέα, τον Πορτορικάνο, που χρόνια ολόκληρα ήταν στο ΝΒΑ. Να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει έναν τέτοιο παίκτη; Ολόκληρος Παναθηναϊκός;

Μπορεί, έστω και αν δεν του περισσεύουν. Αλλωστε και ο Μπαρέα δεν στοίχισε πολλά λεφτά στην Εστουντιάντες.

Δεν θα μπορούσε το «τριφύλλι» π.χ. να πάρει τον πρώην του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γκος Ουίλιαμς, που πριν από μερικές μέρες πήγε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Και αυτό, γιατί ο Αμερικάνος πήρε περίπου 100.000 δολάρια τον μήνα από τους Ρώσους. Τέτοια λεφτά δεν έχουν οι «πράσινοι». Αλλά και με τα λιγότερα μπορούν να την κάνουν την δουλειά τους.

Το πρωτάθλημα του Ισραήλ είναι γεμάτο από τέτοιους ικανούς κόμπο-γκαρντ. Και βέβαια ο Κάτας ξέρει καλύτερα από τον καθένα την εκεί αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Καρέλης - Από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στον... - ΣΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags