Facebook Pixel Euroleague: Επέστρεψε στα... όργια ο Λάρκιν - Άνετα τον Ερυθρό Αστέρα η Εφές (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-01-26 20:00:00

Επέστρεψε στα... όργια ο Λάρκιν - Άνετα τον Ερυθρό Αστέρα η Εφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επέστρεψε στα... όργια ο Λάρκιν - Άνετα τον Ερυθρό Αστέρα η Εφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Η Εφές δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον ηγέτη της, Σέιν Λάρκιν, πήρε μια εύκολη νίκη με 86-72.

Η Εφές ξεκίνησε πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση και από την αρχή έχτισε τις... βάσεις για να πάρει εύκολα τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέιν Λάρκιν που από το δεύτερο δεκάλεπτο πάτησε... γκάζι, έκανε το έργο της τουρκικής ομάδας ακόμα πιο εύκολο, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα (86-72).

Ο Λάρκιν ισοφάρισε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με 23 πόντους, αλλά και οι Σίμον (10π., 6ασ.) και Μοερμάν (5π., 9ριμπ., 2ασ.) βοήθησαν τα μέγιστα στην εύκολη επικράτηση της Εφές. Από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, ο Νταβίντοβατς με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν αυτός που ξεχώρισε.

Η Εφές από το ξεκίνημα μπήκε... φουριόζα και με ένα επιμέρους σκορ έβαλε τις... βάσεις. Έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά και πολυφωνία στην επίθεση οι γηπεδούχοι έκαναν το παιχνίδι τους με ευκολία, τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας τα έβρισκε... σκούρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα στο -16.

Στη δεύτερη περίοδο είχε έρθει η στιγμή του Σέιν Λάρκιν. Ο ηγέτης της Εφές πέτυχε 15 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο και ήταν ασταμάτητος και με τη βοήθεια των Σίμον και Μίσιτς η τουρκική ομάδα διεύρυνε σταδιακά το προβάδισμα της. Ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε κάποιες λύσεις με τους Ντόμπριτς και Λόιντ, όμως είχε αρκετά κενά διαστήματα τα οποία η Εφές εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (56-35).

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε, με την Εφές να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και εξαιρετικά ποσοστά από τα 6.75 (60%), αλλά και αμυντικά να μην χάνει την προσήλωση της. Ο Ερυθρός Αστέρας πάλευε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο η διαφορά που είχε δημιουργηθεί ήταν μεγάλη και επιπλέον είχε να διαχειριστεί την απουσία του Λόιντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Σέιν Λάρκιν συνέχιζε... ζεστός, ισοφαρίζοντας την καλύτερη εμφάνιση του στη φετινή σεζόν με 23 πόντους και έτσι η Εφές πήρε μια εύκολη νίκη με 86-72.

Τα δεκάλεπτα: 29-13, 56-35, 75-52, 86-72

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags